☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 920025
משתמשת פורטי
11 באוקטובר 2021 בשעה 08:27
עייפות קשור לבקיעת שיניים?
אמהות
💬
2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי
11 באוקטובר 2021 בשעה 10:06
אם לא ישנים טוב בלילה אז כן עייפים יותר ביום..
משתמשת פורטי
11 באוקטובר 2021 בשעה 11:18
🤔🤔
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
11 בדצמבר 2018 בשעה 13:25
הריוניות מנתניה רוצה להרשם לסטודיו לפילאטיס לנשים בהריון, יש המלצות?? אין לי מושג איזה מקום בנתניה עושה שיעורים לנשים בהריון
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
13 באוקטובר 2019 בשעה 07:43
זה לתינוקות? אני לא יודעת אם אני יכולה לכבס את הבגדים של הבייבי שלי עם המרכך הזה??
אמהות
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
21 באוקטובר 2019 בשעה 12:59
מוצצים (0-6, 6-12) מה ההבדל בעצם? הילד שלי הן 5 חודשים, לוקח מוצצים של אוונט 0-6 אמורים בשלב כלשהו להחליף מידה? או שזה לא קריטי? מה ההבדל? איך יודעים מתי להחליף?
אמהות
💬
13 תגובות
משתמשת פורטי
15 בדצמבר 2019 בשעה 12:58
סקירה מאוחרת בנות הייתן משלמות 400 שקל בשביל סקירה מאוחרת בתלת מימד גם אם היה לכן תור דרך הקופה לסקירה מאוחרת ב35 שקלים? שהיא אבל לא בתלת מימד
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
16 במאי 2020 בשעה 07:43
מתחנן לחזור אלימות מילולית אני רוצה להודות קודם כל לכל התגובות של הבנות כאן זה ממש מחזק אותי רציתי לעדכן שהבן אדם מחוץ לבית כבר 5 ימים אני פתחתי תיק במשרד הרווחה על אלימות מילולית זה לא פעם ראשונה שהוא מתנפל עליי היו כמה פעמים גם שהוא ניסה לתת לי סכין ואמר תרצחי אותי וגם רצה לקפוץ מהמרפסת אני לא דברתי על זה וכשספרתי לאימא שלו על זה היא אמרה שזה בסדר והוא ירגע ועוד כמה שעות הוא יהיה בן אדם אחר והאמנתי לזה והאמנתי שזה בסדר וככה צריך להיות. אני מצטערת אף אישה לא צריכה להיות שק חבטות של אף אחד ולהיות תלויה במצבי רוח של בן אדם שפעם הוא ככה ופעם הוא ככה זה התעללות נפשית . אני דברתי עם עובדת סוציאלית והיא אמרה שאני צודקת ויש קשר בין התמכרות לגראס ואלימות אני לא רוצה להיות קורבן לזה גם אם אני אשמה ! והאמת כל הקשר הזה אני רק מרגישה אשמה . גם אם לא הייתי בסדר אסור לי ולאף אישה להיות במצב כזה . מאחלת לכל הנשים לצאת ממעגל האלימות כמובן שהוא מתחנן עכשיו לחזור ולעשות הכל כדי שיהיה בסדר זה התנהגות של בן אדם אלים אני מצטערת אבל חייבת להגן על עצמי .
בונים זוגיות מאושרת
💬
57 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
14 באוקטובר 2020 בשעה 17:30
שבוע 13 שוקלת 44 קילו אין בטן בכלל הגיוני ?? היא לא גודלת
הריון ולידה
💬
7 תגובות