☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 919458
משתמשת פורטי
10 באוקטובר 2021 בשעה 17:22
הכנתי טוסט עם בולגרית ואחרי שאכלתי ראיתי ראיתי שהבולגרית לא נמסה/עברה באמת חימום... תקין?
הריון ולידה
💬
8 תגובות
תגובות (8)
משתמשת פורטי
10 באוקטובר 2021 בשעה 17:27
זה בסדר אם הטוסט מוכן גם הגבינה עברה חימום אל דאגה לבריאות ❤
משתמשת פורטי
10 באוקטובר 2021 בשעה 17:33
אם עולה אדים זה מספיק
משתמשת פורטי
10 באוקטובר 2021 בשעה 18:59
למה אסור לאכול בולגרית?
משתמשת פורטי
10 באוקטובר 2021 בשעה 19:09
אוף אכלתי היום גם בולגרית וגם צפתית
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
25 ביולי 2018 בשעה 19:57
שאלה אם תינוקת ישנתי יותר מ 3 שעות צריך להעיר אותה? בטיפת חלב אמרו כל 3-3:30 שעות להעיר להאכיל אותה, מה אתם אומרים?
אמהות
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
1 בנובמבר 2018 בשעה 13:59
באיזה שבוע מומלץ לעשות חיסון שעלת? אחת ולתמיד! אני בשבוע 30 ויש לי תור ביום ראשון, מרגיש לי קצת מוקדם כשאפשר לעשות עד 36.. מתי אתן עשיתן ואם הכל היה בסדר? מה אומרות על השמועה שזה מוביל ללידה מוקדמת?
הריון ולידה
💬
15 תגובות
משתמשת פורטי
12 ביולי 2020 בשעה 08:08
חודשים וחצי אחרי לידה היי בנות, אני חודשים וחצי אחרי לידה וכל פעם אחרי יחסי מין יורד לי דם. מהדימומים של הלידה התנקתי ממזמן והייתי אצל רופא נשים לפני והוא אמר שהכל תקין ואין בעיה לקיים יחסי מין. ואז התחילו הדימומים.. מישהי קרה לה? עוד שאלה. הייתי בהריון מלווה ברופא של הריון בסיכון. השאלה, עכשיו כשנגמר ההריון אני אמורה ללכת לרופא אחר מעכשיו? אם אני רוצה לבדוק על הדימום הזה למשל או לבדיקות שגרתיות?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
31 ביולי 2020 בשעה 07:33
למסירה קיבלתי בערכת לידה ואני לא משתמשת. מפתח תקווה...
אמהות
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
5 ביוני 2021 בשעה 19:19
זקוקה לעזרתכן. אני ובעלי נשואים כבר שלוש שנים תכף. המון דברים שהוא עשה עבורי או איתי לט היו בסגנון שלי, והמון דברים באופי שלו אני לא מתחברת אליהם כלכך. נגיד כשהוא הציע לי הוא תכנן חפלה ענקית עם במשפחה שלי ושלו והחברים שלו למרות שלפני שהציע לי אמרתי לו שאני הייתי רוצה שזה יהיה יותר אינטימי. הייתי מצפה שישנה את זה אהל לא כי הוא אוהב הכל גרנדיוזי ומוגזם. הרבה דברים הוא עושה או אומר דברים בשחצנות או משהו כזה ולי קשה עם זה. דברים כמו אני תותח וכאלה, או עצבים שפתאום באים לו, או זה שהוא מסתכל על עצמו ולא חושב עליי. אני יודעת שהוא אוהב אותי מאוד אבל מרגיש לי שאני לקחתי צעד אחורה. פעם הבטחתי לעצמי שלא אדבר עליו מגעיל מאחורי הגב או על המשפחה שלו והיום אני עושה זאת עם אמא שלי כדי לשתף אותה. הכבוד שלי אליו ירד מאוד וגם האהבה ( ככה לפחות אני חושבת) פעם הייתי מטורפת עליו והיום לא כלכך. אני דיי מכריחה את עצמי לומר לו דברי אהבה. על יחסי מין אין מה לדבר.. הוא לא מבין כלכך גדול כי אני הראשונה שלו אז הוא לא מודע. אמרתי לו שאני זקוקה קצת ליותר כדי להיות מסופקת אומנם יש שיפור אבל עדיין.. הייתה תקופה שעשיתי לי באלגן בגלל שלא הי. עוזר לי בבית וגם בגלל שאנחנו גרים ביחידת דיור ליד חמתי וזה משפיע עליי (חמתי שתלטנית) הלכנו לטיפול שעשה פלאים והוא מאוד עוזר לי בבית מקלח את הילדה עושה כלים אוכל מסדר וכו. אני לא יודעת מה לעשות, מרגישה ריחוק גדול. פעם הייתי מטורפת עליו לא משנה מה ואני מתה לחזור לתחושה הזו ואותו דבר גם לגבי הכבוד שלי אליו. אני לא יודעת איך לגרום לעצמי לחזור לתחושות הללו יש לכם עצה עבורי?
זוגיות
💬
2 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
21 בספטמבר 2021 בשעה 07:13
בנות אני עם פתיחה 3 ומחיקת צוואר 80 אחוז איך אפשר לגרום לפתיחה יותר ????
הריון ולידה
💬
3 תגובות
👍
1 לייקים