מרתיחים עם מלח לימון, ובסוף תשפכי קצת חומץ ותני לזה עשר דקות לשבת ככה
משתמשת פורטי10 באוקטובר 2021 בשעה 13:11
וכל כמה זמן שצריך שיש אבנית..
משתמשת פורטי10 באוקטובר 2021 בשעה 13:38
פעם בשבוע אני עושה
הרתחה ראשונה עם מלח לימון (2 כפיות) על הטיהור של המים- זה לוקח איזה 7 דקות
ואז שופכת את המים
ושוב שמה מים עושה הפעם הרתחה
שופכת שוב את המים שוטפת את המכסה
ושמה בפעם האחרונה מים כמו שאני מכינה כרגיל לאוכל
משתמשת פורטי10 באוקטובר 2021 בשעה 13:47
אני מרתיחה חומץ שמה חצי קומקום.. עד איפה שיש אבנית.
הרתחה אחת ונקיייי