
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2021 בשעה 15:03
מבואסת,
ילדתי לפני 3 שבועות, הברית יצאה בחג ולכן עשינו בבית כנסת, מי שהגיע זה רק אנשים שגרים ממש קרוב, שאר המשפחה גרה רחוק ולא הגיעו, לא היו דודים וגם חלק מהאחים לא.
היה ממש נחמד, הייתי מאוד כאובה והחלטנו לא לעשות באולם, כל מי ששאל עניתי שלא עושים באולם כי יצא בחג ועשינו בבית הכנסת.
אבל... כבר כמה ימים שאני מרגישה ממש מבואסת, עכשיו, שרוב הכאבים שלי עברו לפחות חלקית והתאוששתי מהלידה אני מצטערת ממש שלא עשינו באולם, מרגישה שלא חגגתי את זה שהילד הגיע לעולם, שאין שום תמונות למזכרת עם המשפחות שלנו, שאין מסחבה לכבודו, שאת רוב הקרובים אליי בכלל לא ראיתי אחרי הלידה ולא זכיתי כביכול שיחגגו איתנו.
בעלי אומר שלא מאוחר, שאפשר בגיל חודש לעשות מסיבה קטנה באולם ואולי להביא איזה אטרקציה במקום הטקס של הברית, העיקר שיהיו תמונות ותהיה חגיגה והכי חשוב תהיה מזכרת לילד. לי נראה שכולם יתחילו לדבר שזה בגלל הכסף של המתנות, במיוחד אלה שכן באו אחכ והביאו לנו מתנות למרות שכמובן שאגיד להם להגיע בלי כי אנחנו אמרנו שלא עושים ואז התחרטנו.
בקיצור...נראה לי שלא נעשה ושפספסנו את הרכבת
ואני ממש מתבאסת, כמובן שאפשר לקחת צלם ולהצטלם אנחנו המשפחה, אבל זה לא כמו מזכרת מאירוע וזה לא עם המשפחות שלנו ולא עם המשפחה המורחבת וזה ממש מבאס אותי..
מה הייתן עושות?
הריון ולידה

💬11 תגובות👍1 לייקים