כשאתן מטגנות חצילים אתן משרות קודם במלח וסופגות את המים או חותכות ויש שמות בשמן?
אוכלאוכל
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2021 בשעה 09:32
משרה במלח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2021 בשעה 09:46
מניחה במסננת ומפזרת מלח מעל . המלח מייבש ומוציא את הנוזלים ומוציא את החציל יותר ״קריספי״
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2021 בשעה 09:55
אל תשאלו. בדר"כ ממליחה ואח"כ מטגנת. שישי לא הייתה לי סבלנות, טיגנתי ישר. יצאו מרים כל מה שעם חרצנים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 באוקטובר 2021 בשעה 10:46
משרה במלח

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך