☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 917866
משתמשת פורטי
8 באוקטובר 2021 בשעה 19:44
אמהות לילדים שנולדו 2400 בערך.. כמה שקלו בגיל חודשיים??
הריון ולידה
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
15 במרץ 2019 בשעה 02:05
ארבעה חודשים אחרי לידה קיבלתי מחזור חודש אחרי לידה, ואז אחרי כמעט חודש, קיבלתי שוב מאז, עברו חודשיים ולא קיבלתי עדיין.. אני על גלולות..החלב מתחיל להגמר לי(היא כבר לא יונקת ממני ופעם ב.. יוצא לי לשאוב) עכשיו התחילו לי בחילות נוראיות. יש איזה שהוא סיכוי שזה הריון?? בהריון הקודם היו לי כאבים ברחם כשהתעטשתי..ועכשיו אין. אם זה הריון אני אכנס לדיכאון רציני!! אני נורא בפחד ולא יודעת אם אני צרחכה לדאוג או לא. יש סיכוי שהמחזור לא סדיר בגלל שאני אחרי לידה,נכון?
אמהות
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
24 בספטמבר 2020 בשעה 13:25
אני חייבת מקדונלדס! מישהי יודעת אם המיונז שלהם מפוסטר?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
1 באוקטובר 2020 בשעה 07:18
שמירת נידה אחרי לידה לא מקרבת רק מרחיקה! זה ככ קשה אוף
הריון ולידה
💬
13 תגובות
משתמשת פורטי
31 באוקטובר 2020 בשעה 13:22
היי בנות עוד שניה נכנסת לחודש שישי,סובלת קצת מטחורים שמפריעים לי לתפקד. האם לדעתכן מותר למרוח קרם פרוקטו-גליבנול? או שעדיף להתייעץ עם עם רופא/רוקח? מישהי שסבלה מזה השתמשה?
הריון ולידה
💬
14 תגובות
משתמשת פורטי
11 במאי 2021 בשעה 13:02
מותר טיפות אוזניים בהריון?
הריון ולידה
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
12 בספטמבר 2021 בשעה 23:17
בנות אמהלה אני על סף התמוטטות אני שבוע אחרי לידה וזה כבר הליחה השלישי שאני לא מצליחה להירדם בכלל. גם לא במהלך היום לא ישנתי בכלל בכלל כבר יומיים וחצי. לקחתי מלא דברים טבעיים (אני מניקה) וזה לא עוזר מה עושיםםם?? מישהי יודעת אם יהיה אפשר לקחת כדור שינה ממש חזק ואז לשאוב ולזרוק ושתאכל מטרנה בינתיים?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
👍
1 לייקים