☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 915155
משתמשת פורטי
5 באוקטובר 2021 בשעה 19:32
כואב לי בעצם הזנבבב אחרי שאני יושבת הרבה או נהיגה ארוכה שסוע 15 עוד מישהי ??
הריון ולידה
💬
5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי
5 באוקטובר 2021 בשעה 19:53
ממש הגיוני, כי העצמות זזות וכל זה לי מאוד עוזר כדור פיזיו
משתמשת פורטי
5 באוקטובר 2021 בשעה 20:01
אניייי וזה לא עובר עד אחרי הלידההה
משתמשת פורטי
5 באוקטובר 2021 בשעה 20:11
די נווו זה לא סביר
משתמשת פורטי
5 באוקטובר 2021 בשעה 20:12
כל העבודה שלי זה ישיבה כל היום
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
23 באוקטובר 2018 בשעה 11:32
ייעוץ והתלבטות קשה-לא קשור להיריון היי,רוצה לשתף אותכן במה שעובר לי בראש..(זה ארוך סוריי) כל חיי היתי מלאה יחסית לרזה,אף פעם לא אהבתי את מבנה גופי,עשר שנים אחורה עשיתי ספורט ותזונה והגוף השתנה לי,התחטב ונהיתי רזה ויפה לבשתי בגדים כמו שרציתי,שמלות,גופיות,סטרפלים,מכנסים קצר וכו..והיתי מאושרת על ואהבתי את הגוף וגם הרגשתי קלילה ונוח. מאז עבר עשור התחלתי להשמין בגלל משברים שעברתי,הפסקתי ספורט,בקיצר לקח לי שנתיים להוריד את המשקל כי תכננתי בהמשך להיכנס להיריון,ירדתי 20 בערך,נכנסתי להיריון בקלות. אמרתי לעצמי ולבעלי שאני מתכוונת לרדת אחרי הלידה 30 קילו בכדי לחזור לגוף חלומי,בעלי פחות אהב את הרעיון,כי ייקח שנתיים להוריד את כל זה,ואני עוד מעט אהיה 37 וזה היריון ראשון,אנו מתכננים להביא עוד ילדים בהמשך בגלל הגיל שלי,אז אמר לי שאני מוותרת על ילדים לטובת גוף יפה.אמר לי תרדי 15 קילו ותשארי מלאה,אמרתי לו שסובלת וגם בגדים פחות יפים,לובשת רק חולצות ומכנסיים וזהו..מתנזרת מכל מה שיש!! אמר לי אז בגיל 50 יתחיל גוף חטוב וחלומי,אמרתי לו שזה גיל מבוגר וקשה יותר להרזות ולחטב.בקיצר אמר שאני מדברת שטויות. אוףףף אני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות.מה הייתן עושות אילו הייתן במצבי באותה סיטואציה?
הריון ולידה
💬
13 תגובות
משתמשת פורטי
9 באפריל 2019 בשעה 06:09
עובר קטן בשבוע קרה למישהי שבבדיקת דופק הורידו לה 4 ימים ואז בשקיפות עורפית עוד 3/4 ימים? הרופא אמר שאין מה להילחץ אבל עדיין לחוצה מזה קצת.
הריון ולידה
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
24 ביוני 2020 בשעה 04:45
דימום היי בנות. אני בשבוע 19 ויש לי טיפה דימום כשאני מנגבת. דימום ממש ממש חלש אבל הוא שם... צריכה לדאוג?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
25 באוגוסט 2020 בשעה 09:03
בננות עזרה ברופא מומלץ לאקו לב קופח מכבי במרכז??
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
24 בספטמבר 2020 בשעה 20:52
התייעצות דחוף סליחה מראש .. הרגשתי כאבים חזקים למטה , הלכתי להתקלח והרגשתי בשפתיים למטה נפיחות. כמו שתי בלוטות כאלה בשתי השפתיים . כואב לי ממש, זה יכול להיות טחורים? אמרו לי שטחורים זה בטוסיק אז מה זה יכול להיות. אין לי רופא לשאול עכשיו😣
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
27 בפברואר 2021 בשעה 00:40
בשעה טובה ילדתי שבוע 39.3 אחרי 24 שעות בחדר לידה תודה לאל
הריון ולידה
💬
15 תגובות
👍
14 לייקים