מותר להפשיר חזה עוד איזה 40 דק על השיש ואז להכין נכון זה לא נחשב לא תקין להריון
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 באוקטובר 2021 בשעה 17:41
בכללי מוצרי בשר ועוף עדיף להפשיר במקרר או בתוך מים בטמפרטורת חדר. זה גם מפשיר יותר מהר ככה, פשוט לעטוף בשקית טוב שלא יחדרו מים ולהניח בקערה עם מים.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 באוקטובר 2021 בשעה 18:10
זה נחשב לא תקין בכללי הפשרה בצורה הזאת היא מייצרת חיידקים ההפשרה הנכונה היא לילה מראש במקרר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 באוקטובר 2021 בשעה 19:12
עד כדי כך? 40 דק היה בחוץ
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 באוקטובר 2021 בשעה 19:14
כן. יש דרכים להפשיר בצורה בטוחה. זאת לא אחת מהן

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך