היי מעיין... מתכון לריבת אתרוגים בבקשה
במטבח עם מעייןבמטבח עם מעיין
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 באוקטובר 2021 בשעה 13:08
לא מכירה אבל פרחי אניס חובההה יוצא פצצה שמוסיפים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 באוקטובר 2021 בשעה 13:12
איך מכיניםםםם חייבת לדעת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי24 באוקטובר 2021 בשעה 08:11
ריבת אתרוגים : מתכון לקילו עם סקוץ וסבון כלים שוטפת היטב כל אתרוג ומכניסה למים רותחים לשעה של הרתחה לאחר מכן מסננים מקלפים את הקליפה ושוב פעם חצי שעה הרתחה ככה 4 פעמים ( להחליף מים כל פעם ) לאחר מכן חותכת כל אתרוג לחצי מוציאה את הגרעינים וחותכת לקוביות שוב פעם הרתחה ( עוד 3 פעמים , להחליף בכל פעם מים ) בסיר לשים קילו סוכר + 2 שקיות סוכר וניל + 3 כוסות מים לערבב עד שהסוכר נמס ולהוסיף את האתרוגים , בישול של כ 3 וחצי שעות על אש נמוכה מידי פעם לערבב , בכל פעם שהמים מצטמצטמים להוסיף חצי כוס מים כל פעם * יחס של אתרוג לסוכר הוא 1:1 תשקלו לפני את האתרוגים ככה תדעו כמה סוכר תצטרכו * איך תדעו שהריבה מוכנה ? שימו צלחת במקפיא , תוציאו אותה ושימו מעט מהריבה תעשו שביל אם הרוטב מצטמצם מהר - לא מוכן , אם לוקח לו זמן - מוכן בהצלחה 🙏🏼

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך