היי אם עשיתי לבן שלי תפוח אדמה לטעימות , ואני רוצה לשמור ממה שנשאר למחר (כי אנחנו שומרים שבת ואני רוצב לתת לו בבוקר) איך אני שומרת ? במקפיא? (קניתי קערה לאחסון) ושאני רוצה לתת לו את זה איך אפשר לחמם? אשמח לדעת גם בכללי ביום חול איך מחממים בדרך כלל והאם זה כדאי
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 באוקטובר 2021 בשעה 08:00
לדעתי תפוח אדמה לא יוצא טוב לאחר הקפאה. אני אישית לא עושה טעימות אלא נותנת לטעום מהאכול שלנו. מה שכן, שמעתי מחברות שמקפיאות טעימות במקום להקפאת קרח- בצורת קוביות, ואז את יכולה להוציא בבוקר ולהעביר למקרר (כשרוצים להפשיר לא מוצאים החוצה אלכ מפשירים במקרר). ונותנים. את המרקים שהייתי מכינה לו הייתי מקפיאה בשקיות חלב ומוציאה ערב לפני למקרר להפשרה, מאוד נוח.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 באוקטובר 2021 בשעה 08:05
ואחרי שזה הפשיר במקרר את נותנת לזה חימום במיקרו?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 באוקטובר 2021 בשעה 08:14
בסיר קטן.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 באוקטובר 2021 בשעה 08:19
תודה😙

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך