☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 909280
משתמשת פורטי
29 בספטמבר 2021 בשעה 21:20
היי בנות מאיפה ניתן לרכוש עלי פטל?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
29 בספטמבר 2021 בשעה 21:22
ניצת הדובדבן
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
24 בפברואר 2018 בשעה 10:07
חלבון עוברי הבנתי שצריך הפניה ושאלון.. לא קבעתי תור לרופא נשים שלי.. מה אפשר לעשות? כבר אין תורים לזמן הקרוב ואני כבר נכנסת לשבוע 16.
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
11 בפברואר 2019 בשעה 09:49
בנות שעברו אובדן הריון בחודש חמישי ומעלה כנסו לפני כחצי שנה הייתי בשבוע 20 וגילו שהדופק פסק.אני כרגע בהריון נוסף ומתה מתה מתה מפחד שזה יקרה שוב. איך אתן מתמודדות עם המחשבות השליליות? כל שבוע אני עושה בדיקת דופק וכל פעם מחדש אני בטוחה שהכל נגמר. איך מתמודדים? אני מתחרפנת!
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
28 במרץ 2019 בשעה 05:09
מעבר לתמ"ל היי בנות, אני מניקה הנקה מלאה ארבעה חודשים ושילבתי בקבוק חלב אם. לאחרונה התחלתי לתת נוטרילון ובהתחלה הילדה היתה אוכלת בממוצע 60 כזה, כמו חלב אם (היא לא אכלנית, היא יונקת גג חמש דק' כל שעתיים). השבוע היא בקושי מסכימה לאכול נוטרילון. אוכלת 30 וזה מספיק לה....לא בוכה או משהו, אבל לא אוכלת יותר מזה. אח''כ כשהיא יונקת היא פתאום אוכלת יותר ... יכול להיות שלא טעים לה? יש הבדל בין החברות מבחינת הטעם? מה נתתן לילד שלכם ולמה? היא סבלה מאוד מגזים אז אני רוצה משהו קל יחסית לבטן ולא כבד. יש הצעות?
אמהות
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
27 ביוני 2020 בשעה 05:01
עזרה בנות ביום חמישי היה לי כאבים בצד שמאל בבטן שאכלתי מתוק ונחתי ירדו הכאבים בנוסף גם היה תזוזות בלי סוף בחמישי היום ואתמול אני מרגישה תזוזות אבל הרבה פחות מהרגיל שבוע 21+3 הייתן הולכות למיון? יום שלישי יש לי תור לרופא מעקב הריון שלי
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
13 בדצמבר 2020 בשעה 09:13
קמתי עם דקירות בצד שמאל כמו משו תפוס שם קרה לכן שבוע 18 ???????????
הריון ולידה
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
21 בפברואר 2021 בשעה 18:28
מה ההבדל בין החיסונים של מודרנה ופייזר? הרי כל מי שבשליש הראשון ממתינה וסביר להניח שתתחסן בחיסון של מודרנה... אז איך יודעים אם זה גם בסדר כמו שהצהירו על פייזר?
הריון ולידה
💬
15 תגובות