☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 907940
משתמשת פורטי
28 בספטמבר 2021 בשעה 18:56
היי בנות בשעה טובה ילדתי ביום חמישי הנקתי ישר אחרי הלידה והפסקתי עכשיו אני חושבת על לחזור להניק האם זה אפשרי?
אמהות
💬
5 תגובות
תגובות (5)
משתמשת פורטי
28 בספטמבר 2021 בשעה 18:58
ברור
משתמשת פורטי
28 בספטמבר 2021 בשעה 18:59
לא קרה כלום לחלב ?
משתמשת פורטי
28 בספטמבר 2021 בשעה 19:01
לא יודעת להגיד לך אבל גם אני עשיתי ככה ןהמשכתי להניק
משתמשת פורטי
28 בספטמבר 2021 בשעה 19:01
הבנתי
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
8 במרץ 2020 בשעה 10:06
שמונה חודשים האם מותר לתת לחם בגיל הזה? בעלי נתן לה ללא ידיעתי וראה שהיא אוהבת אז הביא לה את כל הפרוסה כמובן בחתיכות קטנות קטנות... לא יכול להזיק נכון?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
4 באוגוסט 2020 בשעה 12:05
היי בנות משתפת אני בהריון שני לאחר הריון ראשון שלא צלח לצערי, אחרי חצי שנה בהפתעה נכנסתי להריון. ובהריון הזה אני כל כך משתדלת לשמור וברוך השם יש עובר עם דופק, נבדקתי גם בשבוע 6 + וגם בשבוע 8 + ולפעמים אני נכנסת לחרדה מה אם פתאום לא יתפתח, ולפעמים אני משחררת.. אבל אני מאוד קשה עם עצמי.. אני מרגישה שאני מנותקת מהעובר ומפחדת להקשר אליו, ומצד שני מנסה לתת לו הכל!! אבל נניח היום אכלתי מלא שטויות (גם ענבים בין השטויות כדי להרגיש עם עצמי טוב) והאמת שאני לא רעבה.. ומרגישה רע שאני לא אוכלת צהריים, וזיפתי באוכל מבחינת שמירה על תזונה בריאה מזל שיש לי ויטמין של אלטמן אם לא הייתי מרגישה עם עצמי רע ממש יש בנות שגם נמצאות בסירה שלי?? מה אתן אומרות??
הריון ולידה
💬
19 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
3 בינואר 2021 בשעה 17:41
איך אני יודעת כמה פיצויים מגיעים לי ? איפה אפשר לבדוק את זה ?
אמהות
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
3 בינואר 2021 בשעה 19:19
התחלתי לקחת ברזל של אלטמן לפני יומיים ושמתי לב שהקקי שלי עכשיו ירוק, תקין? חלק מהתופעות לוואי?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
7 בינואר 2021 בשעה 00:38
היי בנות שאלה.. אשמח למענה❣ עשיתי היום רפלקסולוגיה ונגיעות כאלה בבטן הכנה לעובר.. וכבר כמה זמן שהיא לא מפסיקה לזוז ופשוט כואב לי התזוזות שלה עוד מישהי שעשתה טיפול וככה הרגישה אח"כ?(שבוע 39+4)
הריון ולידה
💬
1 תגובות
👍
3 לייקים
משתמשת פורטי
17 באפריל 2021 בשעה 14:04
___כביסה___ מישהי מרתיחה בגדי גוף לבנים מנקסט ?? הם נשמרים טוב??? הכתמים לא יורדים לי..
אמהות
💬
2 תגובות