לטעימות מה עדיף לקנות שושנת אידוי מסיליקון או נירוסטה?
אוכלאוכל
💬15 תגובות

תגובות (15)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בספטמבר 2021 בשעה 11:59
את לא חייבת, את יכולה גם סיר רגיל שירתח במים עד שיתרכך. בדיוק כמו שעושים פירה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בספטמבר 2021 בשעה 19:02
נירוסטה יש לנו
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בספטמבר 2021 בשעה 19:03
chen בבישול במים כל החומרים התזונתיים יוצאים אל המים.. באידוי הכל נשמר בירק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בספטמבר 2021 בשעה 19:04
אנונימית שימי לב שיש מספיק מים באידוי

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך