בנות, אני צליאקית, יש לי בבית אטריות אורז עבות. הייתן ממליצות לי להכין אותן כפסטה ולעשות אותן ברוטב עגבניות/רוזה/שמנת? או שלא מומלץ ויש לכן רעיון אחר?
אוכלאוכל
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בספטמבר 2021 בשעה 15:11
מה שאת מתחברת ואוהבת … אני הייתי עושה את זה עם מוקפץ חזה עוף וירקות יותר מתאים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בספטמבר 2021 בשעה 15:13
ממש לא מומלץ
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בספטמבר 2021 בשעה 15:13
אפשר אני עושה ככה בפסח וזה טעים ביומיום מוקפץ חזה עוף וירקות טעים לי עם זה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בספטמבר 2021 בשעה 15:13
רק בסגנון אסייתי

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך