שבוע 30+6 הצרבת גומרת אותי בלילות, הכל עולה לי ולא מצליחה לישון בנחת שריפה בחזה של החיים!! לא משנה מה אני אוכלת ארוחה בריאה/או לא גם אם אוכלת גבינה וקרקרים זה קורה לי משתגעת מיזה כבר מה זה יכול להיות ומה אוכל לעשות כדיי להקל?
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בספטמבר 2021 בשעה 04:37
אומפרדקס
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בספטמבר 2021 בשעה 04:52
אומפרדקס בהחלט. אומרים גם לא לאכול 3 שעות לפני השינה, להימנע מאוכל מטוגן / שמנוני / חומצי (וגם אולי יש סוגי אוכל מסויימים שעושים לך צרבת באופן אישי). לגבי מה עוזר - שקדים (לא קלויים), לאכול קרח, ארטיק קרח, מים קרים, אבל בעיקר לקחת אומפרדקס. אה וגם לא לישון בשכיבה כי זה מעלה את האוכל, לנסות לסדר משענת ככה שיהיה יותר דומה לישיבה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בספטמבר 2021 בשעה 09:30
אומפרקס מומלץ בהריון? לפי מה שזכור לי עדיף שלא. אם כן זנ באמת מציל, הדבר היחיד
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 בספטמבר 2021 בשעה 09:47
רשמו לי אומפרדקס במיון נשים, ואז ווידאתי עם רופא נשים והוא אמר לי שזו תרופה מצוינת ושאני יכולה לקחת אותה במשך כל ההריון. יש גם גסטרו, אני אישית לא לקחתי אף פעם ולא שאלתי את הרופא על זה אבל הבנתי שזו גם תרופה טובה וגם מותר בהריון.

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך