בצק ממולא בגבינות ?
את שמה 2 כוסות קמח תופח/ או 2 כוסות קמח+כפית אבקת אפייה,
כפית מלח
וגביע 1 של יוגורט (150 מ״ל)
לשה כמה דק׳ נותנת לו לנוח 5 דק
בנתיים מכינה את המלית:
בערך 100 גר׳ בולגרית מגורדת
100 גר׳ גבנ״צ מגורדת
כף גבינה לבנה
מחלקת את הבצק ל5 חלקים,
מקמחת טוב טוב משטח עבודה
כל חלק מרדדת לעלה כמה שיותר דק, להקפיד לקמח
מניחה את המלית על צד אחד של הבצק וסוגרת מעליו את הצד השני, (סוג של חצי עיגול)
ומהדקת את הקצוות
מורחת שמן זית על כל אחד מהכיסונים משני הצדדים
ומטגנת על אש בינונית משני הצדדים עד הזהבה