לא יודעת מה לעשות …!! אני בחרדה ובדיכאונות שבוע 8 אני מרגישה שאני נחנקת אני בוכה הרבה אני אחרי 2 הפלות ואלימות בזוגיות הקודמת שחוויתי אני עדיין לא מעכלת את ההריון הזה ופתאום מרגישה שלא בא לי עליו וזה מצמרר אותי המחשבה הזאת רק . אני סגורה בתוך עצמי אין לי חשק לצאת מהמיטה להתלבש לראות אנשים בנוסף סובלת מבחילות קשות ולא מצליחה לישון הראש מלא מחשבות וטרוד ומרגישה שמרחיקה ממני את הבן זוג מרגישה עם עצמי פשוט נורא מכל הכיוונים יש איש מקצוע שאפשר לעזור ?? הולכת לקאוצרית אבל מרגישה שזה לא מספיק זה נורמלי עוד מישהי חוותה ככה או שזה רק אני ??
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בספטמבר 2021 בשעה 17:21
תרגישי טוב אהובה אם בא לך לדבר אשמח להצחיק אותך קצת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בספטמבר 2021 בשעה 17:26
אולי תתיעצי עם רופאת משפחה.. ציפרלרקס קלונקס או משו שיעזור...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בספטמבר 2021 בשעה 17:27
נשמע כמו שהיה לך עבר קשה! אבל למי לא היה?!!! את צריכה להסתכל קדימה לעתיד שלך עם בן זוגך והתינוק שבדרך 🥰 תחשבי על העובר שהוא התחלה חדשה.. תחשבי שהכל יהיה טוב ושהכל כבר התחיל להשתנות לטובה! אל תילחצי.. אם נתקעת בעבר בגבר כמו חיה וסליחה על הביטוי זה לא אומר שכל הגברים הם אותו דבר! יש לך בן זוג אוהב עכשיו.. ויש לך עובר בתוכך וזה הדבר הכי הכי יפה בכל החיים! אני מאחלת לך חיים יפים וטובים ואל תדאגי הבחילות בתקופה הראשונה זה משהו נורמלי.. תתלבשי יפה תצאי לבלות ותראי את האנשים ואני בטוחה שאת תרגישי טוב עם עצמך..! 🌹🙏🏻🙏🏻🙏🏻
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בספטמבר 2021 בשעה 17:38
ממחיצה לך ללכת לטיפול ולעשות עבודת שורש מעמיקה... לא פסיכולוגית אבל הייתי שאולת את עצמי, למה יש לך בחיים מערכות יחסים שעוברות קוים אדומים? מה התיקון בכדי שתוכלי לשים גבולות לעצמך ולמי שמולך... ממה נובעות החרדות והפחדים? (שזה טבעי בהריון מאוד, אבל כן יש דברים מהעבר שיושבים על זה)... הרבה דברים שכדאי לברר עם אדם מקצועי שמעמיק ברגשות.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך