☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 901856
משתמשת פורטי
21 בספטמבר 2021 בשעה 18:59
רופא מוהל בירושלים היי למישהי יש המלצה לכירורג שמבצע ברית בהרדמה מקומית בירושלים?
הריון ולידה
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
2 באוקטובר 2017 בשעה 20:50
מה אסור? היי, מה לו מומלץ לאכול בתחילת ההיריון?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
27 בינואר 2020 בשעה 14:13
מכירות מחלק מנות בכמות של יותר מ3 מנות?? אפילו 6 מה מנות? מאיפה קונים/מזמינים?
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
15 במאי 2020 בשעה 11:04
אשמח להמלצה היי בנות אני לקראת לידה שנייה לידה ראשונה בהנקה לא הצליחה. היו המון המון קשיים. אשמח להמלצה ליועצת הנקה תותחית שאפילו באה עד הבית באזור באר שבע . ואם למישהי יש טיפים איך להתכונן נכון הפעם. פעם שעברה עיקר הבעיה הייתה שפטמות כל הזמן דיממו מפצעים.
מניקות באהבה
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
29 בינואר 2021 בשעה 11:01
טוב בנות , אז אני מוחקת את האפליקציה יש פה שאלות דיבליות חבל על הזמן המשך הריון קל תקין ובריא ביי
הריון ולידה
💬
20 תגובות
משתמשת פורטי
1 באוגוסט 2021 בשעה 09:40
היום התחלתי שבוע 11, אני בלחץ וחרדות.. מחר הולכת לבדיקה לראות שיש דופק. לצערי שנה שעברה בדיוק בתקופה הזאת עברתי הפלה טבעית בשבוע 10+4 וזה היה טראומה נוראית איבדתי המון דם ההפלה קרתה בזמן שחליתי בקורנה. עד היום אני בחרדות!! וזה היה הריון ראשון לצערי. עכשיו אני נקלטתי אחרי טיפולים שח הזרעות וזריקות הורמונים.. כרגע הכל תקין ומפחדת ממש אוף! למרות שההריון הזה התחיל בדימומים ורופאה שבדקה אותי לפני הזמן וראתה שק ללא עובר ואמרה שאין סיכוי להריון תקין. למרות כל הסיכויים חזרתי לרופא שלי כעבור שבוע והוא ראה שק דופק והכל ומאז באמת שהכל בסדר אני נבדקת כמעט בכל שבועיים. עכשיו זה יהיה שבועיים וחצי אני לחוצה כי זאת התקופה שעברתי בה את ההפלה והשבוע מפחדת! ורוצה כל כך שהכל יהיה טוב!
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
4 באוקטובר 2021 בשעה 06:38
שבוע 36 יכןל להיות שהרגשתי עכשיו ציר ממש חזק שנמשך איזה 40 שניות ופתאום הפסיק ולא חזר על עצמו? הרגשתי כאב חד בצד שמאל של הבטן שהקרין יותר על הגב ראיתי כוכבים באותו רגע
הריון ולידה
💬
5 תגובות