☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 901214
משתמשת פורטי
20 בספטמבר 2021 בשעה 16:14
עד איזה שבוע אפשר לעשות העמסת סוכר?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
20 בספטמבר 2021 בשעה 16:21
ה 50 עד 28
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
15 ביולי 2018 בשעה 06:19
צילום רחם בנות שעשו צילום רחם יש מצב שזה גורם לאיחור במחזור???
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
8 בספטמבר 2020 בשעה 10:51
דחוףףףף האם מותר קרמבו בהריון?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
16 בנובמבר 2020 בשעה 00:02
מאיזה גיל הילד שלכם כבר לא היה כל כך מעוניין במטרנה? הילד שלי בן 10 חודשיים אוכל כבר הכל , מאוד אוהב אוכל רגיל. אבל תמיד היה שותה מטרנה בבוקר ובלילה. ומשום מה כבר לא רוצה בלילה בכלל כאילו לא טעים לו , מוסיפה לו דייסה בטעם וניל (חדש) יש מצב שהוא פשוט רק לא אוהב את הוניל?
אמהות
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
13 בינואר 2021 בשעה 22:46
בנות שמבינות בהלכות טהרה... אנחנו נשואים שנה וחצי ופתאום עכשיו נזכרתי שלא עשינו בדיקות של רואה מחמת תשמיש! המדריכת כלות הסבירה לי את זה רק במפגש שאחרי החתונה ואמרה שאפשר לעשות את זה עד שנה מהחתונה אז כל הזמן דחינו את זה כי זה כאב ראש. ופתאום נזכרתי בזה עכשיו. מה עושים? יש טעם עכשיו? (אני גם בהריון והבנתי שלא עושים את זה בהריון). יש לציין שלא זכור לי שראיתי מעולם דם אחרי תשמיש חוץ מהפעמים הראשונות כמובן.
דתיות ונהנות
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
19 באפריל 2021 בשעה 16:21
בננות התיעצות לגביי גן אני לא עובדת ומתכננת לחפש עבודה ככה שאני לא יודעת מתי אני יכניס את הילד לגן ומתי מכניסים בדרך כלל.. איך זה עובד? ילד ראשון שבו 4 חודשים אוטוטו
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
16 באוגוסט 2021 בשעה 12:28
עשיתי היום סקירה ברוך השם הכל תקין רק שאמר שהשיליה שלי למטה בצוואר ברחם וצריך לעקוב שהיא עולה ולהפסיק לקיים יחסי מין מישהי עברה את זה ? השיליה עלתה לה למעלה?
הריון ולידה
💬
3 תגובות