☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 900812
משתמשת פורטי
20 בספטמבר 2021 בשעה 06:45
שבוע 34, הריון שלישי יום שישי התחסנתי חיסון שלישי נדנודי שינה כבר כמה ימים ומאתמול בלילה מרגישה כאילו הגוף על טריפ קשור לחיסון או מבשר לידה בקרוב?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
20 בספטמבר 2021 בשעה 08:46
גם לי היה ככה אחרי בחיסון הגוף ללא מנוחה. זה יעבור
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
18 ביולי 2019 בשעה 13:22
פצעים בפנים תינוקת בת חודש לא הנקתי אותה ובכל זאת מזה הפצעים האלה? זה עובר לבד? צריך למרוח משחה ואם כן יש משהו מומלץ?
אמהות
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
16 בספטמבר 2019 בשעה 11:22
אני חייבת את עזרתכן זאת הצלה לכל דבר בעלי הוא איש מדהים ואני מאוהבת בו ברמות מטורפות, לצערי יוצא לנו לקיים יחסים פעם בשבוע וגם זה בחסד. הוא נורא חם ומיני ואני קצת פחות וזה נראה לי בגלל הגלולות, ותמיד שמגיעים לסוף החפיסה אני בוכה כי לא פינקתי אותו כמו שצריך ואני יודעת שהוא מבואס מזה ושזה מטריד אותו, היום ממש בכיתי לו שאני מפחדת שימאס לו לנסות כל פעם ליזום והוא פשוט ייפול מזה.. יש לכן עצה בשבילי ? אני רוצה להחליף גלולות, יש סוג שלא עושה את התופעות לוואי האלה של דיכוי חשק מיני ? אני כל כך שבורה ובאמת מפחדת שהוא יישבר לי פתאום וימאס לו לקבל לא כל הזמן. עוד שאלה.. הפסקתי יום ראשון לקחת זתאמרת היום זה היום השני בלי גלולה, אני מוגנת בזמן הזה ?
זוגיות
💬
13 תגובות
משתמשת פורטי
30 בינואר 2020 בשעה 09:18
לבנות שתיקנו להן תאריך וסת יש 2 תאריכים משוערים, עפי מה המשוער ללידה ?? ללכת על הרחוק יותר המתוקן, או הקרוב יותר ??
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
12 באוקטובר 2020 בשעה 21:12
באיזה שבוע התחלתן לקחת ברזל? האם הרופא הפנה אותכן לבדיקת דם לפני?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
7 במרץ 2021 בשעה 15:16
שבוע 38 כאבים כל הזמן בגב ,נורמאלי קרה למשהי ?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
20 באפריל 2021 בשעה 14:08
מקלחת את הקטנה כל ערב בשעה די קבועה. היום קילחתי בבוקר כי פלטה על עצמה. האם חשוב להקפיד בכל אופן לקלח גם בערב כחלק מטקס השינה?
אמהות
💬
4 תגובות