מתכון לאסאדו בתנור עם תפוחי אדמה..
אוכלאוכל
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בספטמבר 2021 בשעה 19:10
עוקבת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בספטמבר 2021 בשעה 19:27
קצת שמן בסיר, לסגור את האסאדו מכל הצדדים כמה דקות ,לתבל מלח גס ופלפל גרוס, להוסיף מים ויין אדום( קברנה סוביניון שיראז של ברקן יוצא נדיר) להוסיף כל ירק שתרצי, אני שמה קולורבי שומר גזר בצל ושום. לכסות ולהכניס לתנור 180 מעלות 4 שעות . טעים מפחיד

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך