שנתתן טעימה של תפוח איך הגעתן למרקם חלק ללא סיבים?
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בספטמבר 2021 בשעה 15:19
לקלף קודם כל ואז טחנתי בנינג׳ה ..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בספטמבר 2021 בשעה 15:23
גם אני עשיתי ככה אבל הוא עדיין היה סיבי ולא חלק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בספטמבר 2021 בשעה 15:25
הוספת מים קצת?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 בספטמבר 2021 בשעה 15:41
מוסיפים מעט מים

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך