מי שמכינה כתף כבש, כמה זמן אתן שמות בנתור וכמה מעלות?
אוכלאוכל
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בספטמבר 2021 בשעה 18:54
עטוף בטח בנייר כסף?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בספטמבר 2021 בשעה 07:10
אני שמתי 3 שעות על 160 בלי שום עיטוף, ככה חמי לימד אותי לעשות, אבל הייתי מצפה לרכות טובה יותר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בספטמבר 2021 בשעה 16:44
אם את רוצה בשר כמו מעדן קודם כל תעטפי אותו בנייר אפייה ואז בנייר כסף חום 200 מעלות ל3 עד 4 שעות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי18 בספטמבר 2021 בשעה 21:51
נייר כסף אני יודעת שעוזר לשמור על חום חזק יותר ושלא ישרף, מה עוזר נייר אפייה?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך