אכלתי עוגת הבית קנוייה והרגישה לי קצת רכה.. יש סיבה לחשוש מבחינת האפייה שלה?
הריון ולידההריון ולידה
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בספטמבר 2021 בשעה 13:57
לא, הם עוברים אפייה במכונות זה תמיד אותה טמפרטורה, אין סיכוי שמשהו לא אפוי מספיק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בספטמבר 2021 בשעה 15:20
החלק השוקןלדי (עוגת שיש) הגגיש רך כזה.. אבל בעלי אומר שזו עוגה לחה בדרך כלל היא נימוחה כזאת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בספטמבר 2021 בשעה 15:27
כן בדרך כלל העוגות שלהם נימוחות ממש
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בספטמבר 2021 בשעה 15:56
תודה אהובה על ההרגעה אז נאכל בבוקר שוב אם כך חח

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות