*תימניות התפקדוו* רוצה לאפות ג׳חנון לשבת, איך עושים את זה נכון? יש לי סיר (ללא מכסה) וקניתי ג׳חנון מוכן לאפיה.. מה להוסיף? דבש? חמאה? סוכר? איך בדיוק לסדר בסיר? לעטוף אותם בנייר אפיה אחד אחד? אשמח להסבר מפורט תודהה *מרוקאית אבודה*
אמהותאמהות
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בספטמבר 2021 בשעה 12:11
לא תימניה גם מרוקאת אבל שימי פיתה בתחתית תסדרי אותם שתיו וערב תמרחי עליהם מעט חמאה ותזגגי דבש/סילאן מלמעלה ותסגרי את הסיר עם נייר כסף במקום המכסה בתאבון תעדכני איך יצא
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בספטמבר 2021 בשעה 12:13
בגדול חייב מכסה !! אבל אם אין מכסה את יכולה להכין ככה עם כל סיר (להקפיד יל סיר עם מכסה אטום בלי החור לאדעם כדי המים לא יתאדו ) בגחנון קנוי אין צורך להוסיף כלום, אולי קצת דבש לשים את כולם בשקית קוקי ביחד עם הביצים או על הפלטה או בתנור על 100 מעלות מ4 בצהריים של שישי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בספטמבר 2021 בשעה 12:13
ומים בסיר כמובן ניתן לראות בתמונה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בספטמבר 2021 בשעה 12:13
ולקשורר טוב טוב את השקית

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך