עזרה מהמומחיות- צלי בקר פרוס איך מכינים? לא בתנור. אולי ברוטב פטריות או משהו אחר. אבל הבשר כבר פרוס לפני בישול
אוכלאוכל
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בספטמבר 2021 בשעה 05:36
להרתיח היטב עד המזלג ננעץ-( מומלץ להרתיח עם גרגירי פלפל אנגלי ועלי דפנה, גזר שלם ושורש סלרי אבל מה שיש לך טוב ) במהלך הרתיחה להוציא את כל הקצף עם כף. ממליצה בערך אחרי חצי שעה להחליף מים - זה הכי טוב לעיכול שלנו, ( זא להרתיח חצי שעה עם מים בלי תוספות ואז להוסיף מים ואת הפלפל האנגלי השלם ועוד ) אז אחרי שהמזלג ננעץ להוציא את פרוסות הבשר ולצלות בסיר עם שמן זית מלח ופלפל שחור גרוס כל פרוסה משני הצדדים. להוציא את הפרוסות הצלויות הצידה, באותו סיר להכין רוטב - לדוגמא פטריות ויין- להכניס בצל סגול אחד ובצל לבן אחד, טיגון( אם יש בצלי שאלוט עדיף) כשהבצל שקוף, להוסיף חבילה של פטריות טריות ( לבנות או פורטבלו - הכי טעים לדעתי חצי חצי ), להוסיף 3 שיני שום כשהפטריות מקבלות קצת צבע. ואז להוסיף כוס יין אדום( חדפ קר ) ו4 כוסות מהציר ( חדפ קר ) תיבול - כפית פפריקה, כפית אבקת מרק בצל, כפית אבקת מרק פטריות, מלח, פלפל ( לא הרבה כי המלחת את הבשר בצליה ) לתת לזה להתבשל היטב - בערך 2 על אש בינונית, ולהוסיף ציר כל הזמן שרואה שחסר. בסוף 5 דק ארחונות להוסיף פטרוזיליה טריה . ממליצה לך להסתכל המתכון של יונית צוקרמן - צלי בשר ברוטב יין ופטריות . זו המנה הכי טעימה שיש.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בספטמבר 2021 בשעה 05:38
תודה מאמוש
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בספטמבר 2021 בשעה 05:50
יש לי מתכון של חמותי לבשר עם ניוקי משהו מטריףףףף אני אשלח
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בספטמבר 2021 בשעה 05:50
מטגנת טוב טוב את הבצל אחר כך מוסיפה את השום מסדרת את הבשר מוסיפה מים עד גובה הבשר מטבלת אבקת מרק בצל פלפל שחור פלפל חריף או מתוק או חצי חצי מה שרוצים חוואג מבשלת על אש קטנה עד שהבשר מוכן בודקת מידי פעם שלא יגמר מים לגמרי אחרי שמוכן מוסיפה ניוקי וערמונים עד שמבושל

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך