עזרה מהמומחיות- צלי בקר פרוס איך מכינים? לא בתנור. אולי ברוטב פטריות או משהו אחר. אבל הבשר כבר פרוס לפני בישול
אוכלאוכל
💬4 תגובות

תגובות (4)

User Avatar
משתמשת פורטי17 בספטמבר 2021 בשעה 05:36
להרתיח היטב עד המזלג ננעץ-( מומלץ להרתיח עם גרגירי פלפל אנגלי ועלי דפנה, גזר שלם ושורש סלרי אבל מה שיש לך טוב ) במהלך הרתיחה להוציא את כל הקצף עם כף. ממליצה בערך אחרי חצי שעה להחליף מים - זה הכי טוב לעיכול שלנו, ( זא להרתיח חצי שעה עם מים בלי תוספות ואז להוסיף מים ואת הפלפל האנגלי השלם ועוד ) אז אחרי שהמזלג ננעץ להוציא את פרוסות הבשר ולצלות בסיר עם שמן זית מלח ופלפל שחור גרוס כל פרוסה משני הצדדים. להוציא את הפרוסות הצלויות הצידה, באותו סיר להכין רוטב - לדוגמא פטריות ויין- להכניס בצל סגול אחד ובצל לבן אחד, טיגון( אם יש בצלי שאלוט עדיף) כשהבצל שקוף, להוסיף חבילה של פטריות טריות ( לבנות או פורטבלו - הכי טעים לדעתי חצי חצי ), להוסיף 3 שיני שום כשהפטריות מקבלות קצת צבע. ואז להוסיף כוס יין אדום( חדפ קר ) ו4 כוסות מהציר ( חדפ קר ) תיבול - כפית פפריקה, כפית אבקת מרק בצל, כפית אבקת מרק פטריות, מלח, פלפל ( לא הרבה כי המלחת את הבשר בצליה ) לתת לזה להתבשל היטב - בערך 2 על אש בינונית, ולהוסיף ציר כל הזמן שרואה שחסר. בסוף 5 דק ארחונות להוסיף פטרוזיליה טריה . ממליצה לך להסתכל המתכון של יונית צוקרמן - צלי בשר ברוטב יין ופטריות . זו המנה הכי טעימה שיש.
User Avatar
משתמשת פורטי17 בספטמבר 2021 בשעה 05:38
תודה מאמוש

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות