☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 897403
משתמשת פורטי
15 בספטמבר 2021 בשעה 13:36
שלשולים בהריון.... ממש מים.... אחרי אוכל... שבוע 31 משהיא??? אני בלחץ
הריון ולידה
💬
12 תגובות
תגובות (12)
משתמשת פורטי
15 בספטמבר 2021 בשעה 13:37
בטח וירוס יש מלא וירוסים עכשיו! תשתי המון מים
משתמשת פורטי
15 בספטמבר 2021 בשעה 13:37
איך יודעת אם מסוכן??
משתמשת פורטי
15 בספטמבר 2021 בשעה 13:40
וואי גם אני משלשלת בטירוףף
משתמשת פורטי
15 בספטמבר 2021 בשעה 13:41
בשבוע כמו שלי????
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
24 בנובמבר 2019 בשעה 09:37
כמה זמן אחרי הפלה הנכנסים להריון ?? זה באמת נכון שהרחם יותר פורה אחרי הפלה ??
הריון ולידה
💬
6 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
20 בדצמבר 2020 בשעה 16:23
היי בנות,יש לי חברה בחודש שביעי שאתמול התחילו לה כאבים נוראיים במפשעה בקושי הולכת,היא חושבת שאולי זה סימפיזיוליזיס... יש מישהי שחוותה או חווה בהריון שיכולה לספר על תסמינים,הרגשה,מה עושים?מסוכן?
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
30 בדצמבר 2020 בשעה 06:37
יש לי שאלה קצת מפגרת אבל שווה לנסות הוציאו אותי לחלת ואני רוצה ללכת עם הבת שלי לגן משחקים מטר ממני מותר ? או שאני אקבל קנס משהי יודעת?
אמהות
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
15 בפברואר 2021 בשעה 06:52
❤️ פליז עצות לזירוז טבעי! רק מניסיון!! ❤️ 🤯
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
29 באפריל 2021 בשעה 17:48
אני ובעלי במצב הכי גרוע שיכול להיות מבחינת הקשר הזוגי שלנו לא קיימנו יחסים מזה חודשיים בגלל ההריון - אני בסוף חודש 8, ומתחילת חודש 7 בערך לא קיימנו יחסים בהתחלה כי אני מנעתי ולא היה לי חשק או כוח ואחכ בגלל בעיה צווארית שהרופא ביקש לא לעשות כלום. מאז, המצב שלנו רק הולך ומידרדר.. הוא עצבני כל הזמן , כל הזמן מבקש "פינוקים" שאני נגעלת מהם וממש לא באלי עליהם מרגישה שאני צריכה לעשות את זה בכוח ואני לא מעוניינת. הוא מדבר אליי מאוד לא יפה לאורך כל ההריון הזה וליד הילדה בבית.. בקרוב ילד נוסף במשפחה ואני מנסה להבין האם עשיתי טעות שבכלל התחתנתי איתו? הוא משפיל אותי מדבר אליי הכי כואב וקשה שיש והוא מודה שהוא עושה את זה בכוונה כדי שאני אלמד לקח.. אני באמת לא יודעת מה הוא רוצה מחיי אני דואגת לבית מאוד מנקה מבשלת מכבסת מטפלת בילדה.. השבוע הכנתי את הבית ללידה של התינוק החדש והוא החליט לצעוק עלי שמוקדם מדי וזה ממש העליב אותי היום הינו צריכים לצאת לאזשהו מרכז קניות ולקחת לפני את הילדה מהגן ביקשתי ממנו להוציא אותה אמר כן רגע כן רגע ושעה מתכתב בפלאפון עם מישהו מהעבודה וצופה בסרטונים בפייסבוק מטומטמים כאלה שאמורים להצחיק. הוא לא ענה לי כמה פעמים אמרתי לו טוב אני הולכת לבד לקחת אותה יצאתי פשוט מהבית ולקחתי את התיק והוא קילל אותי בטלפון בלי סוף. עזבו שרק אחרי 5 דק הוא קלט שאני לא בבית כשהיתי כבר בגן ניתקתי לו כי לא היה לי נעים בכלל לשוחח איתו ליד הגננת וההורים. סיוט. בסוף נסע איתי ועם הילדה באוטו מאחורה למרכז קניות ושם לא הפסיק להכפיש אותי.. עשיתי משהו לא בסדר? די , אני מותשת מהבנאדם איך אני אמורה לגדל עוד ילד ביחד עם בעל כזה? איך?
הריון ולידה
💬
22 תגובות
משתמשת פורטי
26 בספטמבר 2021 בשעה 06:49
היו כאן בנות שפירסמו שיש אפשרות להשכיר משילב עריסה. רגיל/מתחברת פשוט משנה. באיזה סניפים השכרתן? בבאר שבע אמרו לי שאין דבר כזה ומאיפה בכללי ניתן לקנות עריסה מחיר טוב? בשילב הכי פשוטה כולל מזרון 600 שח מחיר סביר לדעתכן?
הריון מתוק
💬
0 תגובות