
משתמשת פורטי13 בספטמבר 2021 בשעה 12:07
אני חדשה בתחום הבישול עברנו לפני 3 חודש לבית משלנו( עד עכשיו סבתא בישלה)
ובחודש וחצי האחרונים אחרי שהתאקמלנו התחלתי לבשל מאפס ויוצא לרוב טעים.
אבל אני מרגישה ממש אובדת עצות במטבח
לא מכירה כלום וזה נורא מתסכל
נניח אתמול ב23:00 הכנתי שניצלים ופתיתים והום פריעז לבעלי לעבודה.
ושמתי במקרר ההום פרייז ייצא מהמם והפתיתים דביקים קצת והשניצל הקריספי שזה באמת יודעת להכין קיבל רטיבות.
כל העבודה ממש הלכה לפח.
אשמח לעצות:
1. איך שומרים אוכל לבוקר שלמחרת?
2. איך התחלתם לבשל גם לכם היו טעויות מפגרות? אשמח שתשתפו אותי שארגיש קצת יותר ביטחון וגם אלמד מזה
אוכל

💬4 תגובות👍1 לייקים