עוגיות ביסקוטי שוקולד אמאלה הכל נחטףףף כל כך טעים וממכר מתאימות לצאת הצום😚
אוכלאוכל
💬6 תגובות👍7 לייקים

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בספטמבר 2021 בשעה 17:05
נראה מעולהה אפשר בבקשה מתכון??
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בספטמבר 2021 בשעה 17:06
וואו נראה ממש טוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בספטמבר 2021 בשעה 17:08
https://www.instagram.com/reel/CTunT3RqVCf/?utm_medium=copy_link אשמח שתבואו לעקוב אחריי למי שיש אינטסגרם מעלה מתכונים שווים וטעימים מכל הלב😌
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בספטמבר 2021 בשעה 17:09
עוגיות ביסקוטי שוקולד מצרכים- השימוש בכוס מידה(250מ״ל) 2 ביצים גדולות 1 כוס סוכר ½ כוס שמן (או 100 גרם חמאה/מרגרינה מומסת מצוננת) 1 כפית תמצית וניל 2 כוסות קמח מנופה 1 כפית אבקת אפייה ½ כפית מלח 1 חבילת שוקולד מריר קצוץ גס (100 גרם) כוס אגוזים קלויים וקצוצים גס  (100 גרם) אופן ההכנה: בקערה גדולה לשים את הביצים עם הסוכר ולטרוף בעזרת מטרפה ידנית, עד שמתקבלת תערובת מעט תפוחה ובהירה (כדקה). להוסיף תמצית ווניל ושמן (או חמאה/מרגרינה מומסת) ולערבב לתערובת אחידה. לעבור לכף עץ, להוסיף קמח, אבקת אפייה ומלח ולערבב עד שמתקבלת תערובת אחידה ודביקה. להוסיף את השוקולד והאגוזים ולערבב. לכסות בניילון נצמד ולקרר כחצי שעה במקרר, בינתיים להדליק תנור ל-170 מעלות. על משטח מקומח , נחלק את הבצק ל2 ונעצב לגלילים ארוכים. ונניח אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה לאפות כ-30דקות עד שהגלילים זהובים. להוציא מהתנור ולקרר לגמרי (40-50 דקות). עם סכין לחתוך את הכיכרות, לעוגיות בעובי של כאחד וחצי ס"מ. להניח את העוגיות על תבנית עם נייר אפייה ולאפות כ- 20 דקות עד שהביסקוטי זהובים. להוציא מהתנור ולתת לעוגיות להצטנן לגמרי. בתאבון❤️ אבל מעלה גם למי שאין 😚

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך