יש ספר טעמים ראשונים ממליצה בחום !!
וגם אתר מתכוניה מתכונים לפעוטות .
בגדול עם סלסלת אידוי -
בטטה,
גזר,
תפוח אדמה,
קישוא,
דלעת,
רסק תפוח,
מלון,
ענבים (בלי קליפה כמובן רק החלק הרך מרוסק)
מלפפון (הבפנים שלו)
עגבניה
ואז מרקים - טחונים -
הודו, דלעת, גזר, בטטה, קישוא, ( ניתן לגוון עם בצל, גבעולי סלרי - ולהוציא את הגבעול לפני שטוחנים כי זה עם סיבים, להוסיף חיטה לאחר מכן, גריסי פנינה, עדשים כתומות, עדשים ירוקות. כרוב קצת )
אפשר לנסות לתת שקדיה - ממרח שקדים
טחינה
וכו'..
כל פעם כפית ואז להעלות לשתי כפיות ואז לחצי כוס חדפ חם.
ארוחה אחת ביום,
לתת מים כל הזמן למנוע עצירות.
(אם יש עצירות לתת כפית שמן זית עם עגבניה מגוררת. )
לאחר מכן בגיל 8 חודש בערך -
לבסס 2 ארוחות
בבוקר פירות עם ממרח שקדיה לדוג
ובצהריים מרק טחון.
משתמשת פורטי12 בספטמבר 2021 בשעה 15:27
גם אגס ניתן לתת
משתמשת פורטי12 בספטמבר 2021 בשעה 15:29
זה הפרח אידוי, שמים בסיר עם מים רותחים ואת הירק על השושנת אידוי וכך הירק שומר על הערכים שלו ולא מאבד אותם במים.
לשים לב שבסיר יש מים כל הזמן