פאי רועים-
להרתיח תפוחי אדמה לעשות מהם פירה (כמות יחסית גדולה אבל לפי מספר האנשים שאוכלים) להוסיף לפירה כורכום, מלח ופלפל שחור.
לבשר-
מטגנים בצל בינוני- גדול עד שנהיה קצת שקוף, מוסיפים 4-5 שיני שום מטגנים עד שמזהיב. מוסיפים בשר טחון ומטגנים עד שהבשר מקבל צבע יפה ואין טיפת בשר חי לתבל עם מלח, טיפה כמון ופלפל שחור.
לשים שכבה של פירה בתבנית, מעל זה שכבה של בשר ומעל זה עוד שכבה של פירה.
לעשות פסים עם מזלג לזלף טיפה שמן זית למעלה ולהכניס לתנור ל180 מעלות עד שמקבל צבע יפה.
משתמשת פורטי9 בספטמבר 2021 בשעה 15:43
מפרום בולנד בורקס בשר בלניצס בשר עם רוטב קציצות עם אורז