אני רוצה להכין עוגת שמרים לא יבשה אחרי יום מה הטיפים? אני רואה מלא מתכונים עם חמאה ואני לא אוהבת בכלל תעזרו לי אם יש לכן מתכון מנצחת
אוכלאוכל
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בספטמבר 2021 בשעה 10:50
https://imaot.co.il/Book/Page/116794
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בספטמבר 2021 בשעה 10:57
להוסיף גביע שמנת חמוצה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בספטמבר 2021 בשעה 11:10
להרטיב אותה עם מי סוכר שהיא יוצאת מהתנור ישמור לך עליה טריה גם כמה ימים אחרי את לוקחת סיר קטן שמה סוכר ומים באותו יחס תלוי כמה שמרים את מכינה נגיד חצי כוס מים חצי כוס סוכר יש עוגה יוצאת מהתנור את מברישה בנדיבות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בספטמבר 2021 בשעה 21:53
מה שהריון ראשון אמרה 👆🏻 אני מכינה מהבצק של החלות (בלי חמאה,בלי ביצים) פשוט שמה מי סוכר וזה נשמר רך רך אני מכינה בחד״פ אז עוטפת בניילון נצמד ומעליו נייר כסף

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך