היי בנות אשמח לקבל קצת מידע בנוגע לטעימות ממה מתחילים? איך זה עובד? מה עדיף?
אמהותאמהות
💬2 תגובות

תגובות (2)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בספטמבר 2021 בשעה 05:37
מתחילים מירקות- קישוא, תפו"א, גזר, בטטה וכו'.. עדיף להתחיל מהפחות מתוק.. כל פעם ירק אחד יומיים לראות שאין רגישות ואז עוברים לירק הבא.. אחרי שניסית כמה ירקות אפשר להכין מהם כבר מרק.. אחרי שסיימת עם ירקות את עוברת לפירות.. על אותו עקרון..
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי9 בספטמבר 2021 בשעה 05:38
וכשאומרים טעימה מדובר בכפית, 2 כפיות לא יותר..

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך