במה אני טועה בהכנת הפסטה שהיא יוצאת לי מעוכה? שמה מים חמים מהתמי נותנת הרתחה שמה תפסטה שמוכן מסננת שוטפת המים קרים מחזירה לסיר ושופכת מהסיר את הרוטב שהכנתי במקביל
אוכלאוכל
💬27 תגובות

תגובות (27)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בספטמבר 2021 בשעה 02:31
אולי הפסטה יותר מידי במים החמים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בספטמבר 2021 בשעה 02:38
עדיף לקחת מים מהברז ולהרתיח או ישר מים חמים?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בספטמבר 2021 בשעה 02:41
הקטע של הלהרתיח מים או לקחת מהתמי לא ממש משנה. את צריכה לקחת את המים ולחכות שיבעבעו טוב ואז להכניס את הפסטה לתוך הסיר המבעבע. לערבב קצת שלא יידבקו אחד לשני לראות שהפסטה מוכנה ולהוציא. לא להשאיר את הפסטה בתוך המים החמים!! זה מה שיכול לגרום לה להיות מעוכה מאוד.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי6 בספטמבר 2021 בשעה 02:42
או שהפסטה נמצאת יותר מידי ברוטב כשאת מעבירה את הפסטה מהסיר לרוטב. זה צריך להיות כמה דק בודדות לא הרבה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך