☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 888394
משתמשת פורטי
4 בספטמבר 2021 בשעה 17:50
הייי אם יש לנו עגלה אחת בבית. ויש לנו עוד עגלה- זה נוח שהיא תהיה תמיד מקופלת באוטו? ככה לא נצטרך להתעסק עם לקפל את העגלה כל פעם כשנרצה לנסוע. מה אתן חושבות?
הריון ולידה
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
19 באוקטובר 2018 בשעה 18:18
דיקור מי שפיר ע״ח משרד הבריאות בביהח פרטי מצ״ב תמונה מאתר של מדיקל סנטר הרצליה, מצוין באתר שנשים יכולות להיות זכאיות לבצע את הבדיקה ללא עלות כלל במידה ואושרלהם לבצע את הבדיקה במימון משרד הבריאות, אך מנגד יש קריטריון אחד שאני לא עומדת בו וזה הגיל. רק מי שמעל גיל 35 תוכל לבצע זאת לצורך העניין במדיקל סנטר. או כל רופא פרטי .. שנמצא בהסדר. יש למישהי מושג אם הגיל באמת פקטור? אני בשבוע 33 וגנטיקאי המליץ לי לעשות את הבדיקה והיה כתוב ע״ח משרד הבריאות, ואני דיי מעוניינת לבצע את זה אצל רופא פרטי ולא בביהח שבו אני מטופלת מחשש שיתנו לסטאז׳רים לדקור אותי. (סיכוי גבוה..) אני סהכ מעוניינת לבדוק את הזכאות שלי אולי זה כן יהיה לי רלוונטי לקבל את הבדיקה הזו ללא עלות בביהח פרטי. מישהי יודעת/שמעה?
הריון ולידה
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
24 ביולי 2020 בשעה 11:02
אנטיביוטיקה וחיסון יום ראשון יש לנו חיסון של גיל שנה וחצי הבן שלי עם אנטיביוטיקה..לדחות את החיסון?
אמהות
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
27 באוגוסט 2020 בשעה 16:08
הקאות הבת שלי בת שנתיים חזרה מהמעון והקיאה וכל מה שאכלה אחרי ושתתה היא הקיאה להקאות אין ריח היא בסדר גמור,אבל מקיאה כל דבר מה אפשר לעשות עד מחר שיהיה רופא
אמהות
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
9 בספטמבר 2020 בשעה 13:33
מישהי מכירה את הקרם רגליים הזה? או את החברה?
הריון ולידה
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
8 באוקטובר 2020 בשעה 12:46
מישהי פה הצליחה להניק עם פטמה שקועה? 🙄 יש לי פטמה אחת שקועה ואחת רגילה. מה יקרה אם התינוקת תצליח לינוק רק מפטמה אחת?
מניקות באהבה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
22 באוקטובר 2020 בשעה 16:02
מנשא, מה מומלץ??
אמהות
💬
7 תגובות