היי בנות, הפשרתי אתמול בשר מהמקפיא כל היום בחוץ במטבח (בלי מזגן) ובערב היה מופשר אבל קריר, בעלי הכניס למקרר עד לעכשין..אפשר להשתמש או לזרוק? שבוע 31, אבל בגדול נשמע לי לא בריא בלי קשר להריון..
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בספטמבר 2021 בשעה 13:39
להשתמש ברור.. אם היה קריר עדיין לפני שהחזרתם למקרר טז הכל בסדר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בספטמבר 2021 בשעה 14:24
זה תלוי, כמה זמן לקח לו להפשיר? כמה זמן הוא עמד בחוץ פשוט קר? והאם לפני הכניסה למקרר הוא היה קר או קריר בלבד. בלי קשר למצב הקיפאון שלו, בשר שעומד בחוץ יום שלם כפי שציינת, ללא מזגן, לא הייתי נוגעת בו, בטח שלא בהריון וגם לא במצב רגיל. הכי הרבה, נותנת לבן זוגי היקר לאכול, כי הוא היה מתעקש (🤦🏻‍♀️) וקונה לי חדש. באופן אישי, אם יש ספק אין ספק והדבר האחרון שארצה זה קלקול קיבה וכיוצא בזה. אבל זה כבר שיקול שלך אהובה אני בהחלט זורמת עם התחושה שלך 💞
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בספטמבר 2021 בשעה 14:25
בגדול, אין מישהי שיכולה לומר לך חד משמעית מה לעשות, במיוחד כשלא יודעים כיצד הבשר נראה לפני הכניסה למקרר ומה טמפרטורת החדר במטבח במהלך אותו יום..😎
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בספטמבר 2021 בשעה 14:45
באיזה שעה הוצאת אותו ?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך