
משתמשת פורטי31 באוגוסט 2021 בשעה 05:53
היי בנות, קמה מוקדם בבוקר לעבודה ועד לפני ההריון אהבתי ממש להשקיע לי בסנדוויצים לעבודה, אבל כדי שיהיה לי כוח להשקיע הייתי מכינה ערב לפני את הסנדוויץ ובבוקר מוציאה מהמקרר (ממרח וירקות חתוכים בפנים). בבוקר לא מוצאת את האנרגיה להשקיע.. במיוחד בהריון (הריון ראשון, בשני בע"ה כבר לא תהיה לי ברירה🤭).
השאלה שלי אם לדעתכן גם בהריון זה בסדר להכין בערב, לאחסן במקרר ויום למחרת לאכול ? הפחד שלי זה שאולי הבטן רגישה יותר..
הריון ולידה

💬1 תגובות