היי בנות, קמה מוקדם בבוקר לעבודה ועד לפני ההריון אהבתי ממש להשקיע לי בסנדוויצים לעבודה, אבל כדי שיהיה לי כוח להשקיע הייתי מכינה ערב לפני את הסנדוויץ ובבוקר מוציאה מהמקרר (ממרח וירקות חתוכים בפנים). בבוקר לא מוצאת את האנרגיה להשקיע.. במיוחד בהריון (הריון ראשון, בשני בע"ה כבר לא תהיה לי ברירה🤭). השאלה שלי אם לדעתכן גם בהריון זה בסדר להכין בערב, לאחסן במקרר ויום למחרת לאכול ? הפחד שלי זה שאולי הבטן רגישה יותר..
הריון ולידההריון ולידה
💬1 תגובות

תגובות (1)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 באוגוסט 2021 בשעה 06:31
היי. אני לא חושבת שיש בעיה. המערכת החיסונית באמת חלשה יותר בהריון, אבל כל עוד היית אוכלת את זה טרי וזה נשמר טוב בקירור, לא נשמע לי שזה עלול לגרום למשהו בעייתי. וכל הכבוד לך 😊

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך