*פאי רועים
6-7 תפוחי אדמה
1 ק"ג בשר טחון
2 בצלים גדולים חתוכים
5-6 שיני שום
פפריקה מתוקה/ חריפה
כוזברה/פיטרוזליה
פלפל שחור
מרק עוף
מלח
שמן
אני מוסיפה בהרט
מבשלים את תפוחי האדמה עם מלח ועושים ממנו פירה עם או בלי מרגרינה
אפשר גם להוסיף בטטה
מטגנים את הבצל ומוסיפים בשר טחון שום טרי כתוש מלח פפריקה מתוקה פלפל שחור אבקת מרק וקצת כוסברה ופטרוזליה.
בתבנית בנונית שמים חצי מכמות תפוחי האדמה מעל שופכים את תערובת הבשר ומכסים בתפוחי האדמה שנותר
עוברים על התפוחי האדמה עם מזלג בצורת שתי וערב
אופים תנור בחום של 200° כ-חצי שעה
*בהצלחה