העמסת סוכר חייבת טיפים של אלופות להעמסת סוכר.... עושה מחר ומתה מפחד. יש לי מאס ומתמיד רגישות לסירופים מתוקים. מיאה את הכל בלי שליטה :sob: אפילו סירופ שיעול של ילדים לא מסוגלת לשתות. לא יודעת איך אעבור את זה מחר :sob: קניתי כבר לימונים לקחת איתי... מה עוד אפשר לעשות כדי להקל? פליייייייז תייעצו לי
הריון ולידההריון ולידה
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בפברואר 2018 בשעה 18:25
תשימי מים מים על הסוכר שתקבלי כדיי שהם ימסו ואז תוסיפי מים קרים ולימון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בפברואר 2018 בשעה 18:35
מיץ מלימון שלם. תערבבי עם כפית ואז תשתי כי אם לא נשארים גרגירים למטה וזה קצת מגעיל. לי יצאה אחלה לימונדה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בפברואר 2018 בשעה 18:50
עשיתי שבוע שעבר של המאה עם את עושה את ה50 תחלקי לשני כוסות את האבקה ושימי לימון בכל כוס עם מים ככה לא תרגישי מגעיל
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בפברואר 2018 בשעה 19:30
חשוב להמיס את הסוכר טוב עם מים חמים. בפעם הראשונה לא ידעתי ( וגם אני לא מסוגלת לשתות סירופים אז יכולה להבין אותך) והיה קשה להחזיק את זה ולא להקיא אחר כך עשיתי את ה 100 באתי עם כוס טרמוס עם מים חמים ולימון סחוט, הוספתי את הסוכר, אחרי שנמס להוסיף כוס מים קרים.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך