שאלה לבשלניות
הכנתי שניצלים
בציפוי הפירורי לחם יוצא כמו קליפה והוא קצת עיסתי בפנים.. מישהי יודעת למה ומה עשיתי לא נכון?
אמהות
💬6 תגובות
תגובות (6)
משתמשת פורטי30 באוגוסט 2021 בשעה 10:19
אחרי שאת מטגנת על מה את מניחה את השניצלים?
משתמשת פורטי30 באוגוסט 2021 בשעה 10:26
נייר סופג
משתמשת פורטי30 באוגוסט 2021 בשעה 10:26
יכול להיות בגלל שהשרתי את השניצלים במים הם ספחו יותר מידי מים?
משתמשת פורטי30 באוגוסט 2021 בשעה 10:36
לעולם לא משרים חזה עוף במים
תמיד תקני טרי ואם לא טרי אז תפשירי לילה מראש ולפני שאת מכניסה לבלילה תייבשי אותם ממש
דבר שני, נייר סופג טעות מספר 1, כל האדים נכלאים בתוך הנייר וזה מה שעושה את השניצל רטוב
ישר שאת מסיימת לטגן תשימי את השניצלים על הרשת של התנור ואם לא על זה על מסננת מחוררת