☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 883504
משתמשת פורטי
29 באוגוסט 2021 בשעה 21:38
יש מצב נפסק לי הדימום שבועיים אחרי לידה ? אני על הנקה מלאה יש קשר?
הריון ולידה
💬
3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי
29 באוגוסט 2021 בשעה 21:45
ברור שיש מצב. בלי קשר להנקה. גם אצלי היה איזה 10 ימים..
משתמשת פורטי
29 באוגוסט 2021 בשעה 22:01
כי אמרו לי חודש בביח…
משתמשת פורטי
29 באוגוסט 2021 בשעה 22:02
לי הפסיק אחרי כמעט שלושה שבועות. ולא אמרו לי דבר כזה בבית חולים.. זה הגיוני לגמרי
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
30 ביוני 2019 בשעה 20:17
איך מתפנים/ מצחצחים כשתינוק ער ובוכה אלייך? תגידו, מה אתן עושות כשיש לכן שירותים, או ממש זקוקות לאכול/ להתקלח וכו' אבל התינוק בוכה ונבהל כשלא רואה אתכן? הבת שלי בת 3 שבועות, פיצית ורק כשהיא ישנה אני מצליחה לעשות דברים בבית...אבל לפעמים חייבת דברים בסיסיים ולא יודעת איך אם היא בוכה כשהיא לא על הידיים..קשה להתאפק לפעמים עד השלב בו היא רדומה ..איך תפקדתן?
אמהות
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
4 במאי 2020 בשעה 07:35
כאבים שבוע 33+ בוקר טוב מהבוקר מרגישה כאבים בגב תחתון וכאב במפשעות זה נורמלי? שבוע 33+
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
31 בדצמבר 2020 בשעה 06:13
אמהות יקרות, רעיון לארוחת צהריים מגוונת וטעימה... יש למישהי אולי רעיון? לא בא לנו- שניצל... מוקפץ... קציצות... תודה ויומקסים🤩
אמהות
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
21 במאי 2021 בשעה 19:41
יש פה גרושות? איך מתחילים תהליך של פרידה?
אמהות
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
3 ביולי 2021 בשעה 22:02
תבנית טארט קוטר 24 לבצק: 200 גרם קמח לבן 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 50 גרם אבקת סוכר 1ביצה M קורט מלח דק למלית: כוס אגוזי פקאן חצאי פקאנים 2/3כוס סוכר חום כהה קורט מלח דק 2/3כוס סירופ מייפל 2 ביצים M 50 גרם חמאה מומסת קישוט: 1/2כוס אגוזי פקאן חצאי פקאנים אופן הכנה מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון את הקמח, אבקת הסוכר, המלח והחמאה ומעבדים עד שמתקבלים פירורים דקים. מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה רק עד שהפירורים מתגבשים לבצק. עוטפים בניילון ומכניסים לקירור למשך כשעה. מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לעלה דק ומרפדים את התחתית והדפנות של תבנית פאי. מחממים תנור לחום של 170 מעלות. מכינים את המילוי: מכניסים למעבד מזון עם להב קיצוץ את כל מרכיבי המילוי ומפעילים את תוכנית הקיצוץ 3 פעמים. שופכים את המילוי לתוך קלתית הבצק, מסדרים מלמעלה חצאי פקאנים במעגלים ומכניסים לתנור ואופים כ-35-40 דקות עד שהמלית מתייצבת והבצק מזהיב.
אור קולד - בישולים ומתוקים
💬
4 תגובות
👍
7 לייקים
משתמשת פורטי
25 באוגוסט 2021 בשעה 12:31
בנות יקרות, את עזרתכן בבקשה. צריכה שם לבת שבשם תיהיה האות מ'. לא משנה המיקום העיקר שתיהיה מ'. תודה!
הריון ולידה
💬
17 תגובות