בוקר טוב בנות יש לי תינוק בן כמעט 6 חודשים ,התחלתי לתת קצת מוצקים ככה ביום נגיד כמה ביסים של גזר צלול או קישוא האם זה טוב או שצריך עוד דברים או יש מתכונים והאם לעבד אותם קודם במעבד מזון ולא רק לעשות במזלג .. ויש את הגרבר ואת העוגיות של התינוקות שנמסים בפה האם זה מתאים לגיל שלו אני חדשה וךא יודעת כלום 🤪🤪 סומכת עליכן תודה רבה
אמהותאמהות
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באוגוסט 2021 בשעה 06:17
ממליצה בחום לקנות את הספר "טעמים ראשונים" הוא עושה סדר בהכל. בכל מקרה, אתמול עניתי למישהי על שאלה דומה, אעתיק את התשובה לכאן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באוגוסט 2021 בשעה 06:18
ממליצה על הספר צעדים ראשונים, מסביר הכל וגם נותן מתכונים. זה פשוט הסבר ארוך, אני אכתוב לך קצת: רצוי להתחיל מירקות ולא מפירות. להתחיל מהירק הכי פחות מתוק ולעבור בהדרגה למתוקים יותר (להתחיל מקישוא, להמשיך לתפוח אדמה, גזר, בטטה) . הכי מומלץ לאדות , ככה נשמרים יותר רכיבים תזונתיים. אחרי אידוי לטחון ולתת עד 2 כפיות בשעות הבוקר. כל ירק נותנים למשך 3 ימים לפחות. זה בעצם כדי לבדוק שאין אלרגיה. יש אלרגיות שמופיעות מיד (פריחה מסביב לפה וכו) ויש אלרגיות שרואים את ההשפעה שלהן רק לאחר יומיים שלושה. בגלל זה נותנים את אותו הירק למשך 3 ימים רצוף. לא נותנים הרבה כי הגוף ומערכת העיכול לומדת לאט להכיר את מה שאנחנו נותנות.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באוגוסט 2021 בשעה 06:24
בוקר טוב טעימות מתחילים מחצי שנה עושים הפסקה של יומיים בין ירק לירק או פרי . כדי לשלול אלרגיה🙂 שזה יהיה מרוסק טוב אני בהתחלה הייתי טוחנת לקראת 8 חודשים התחלתי למעוך עם מזלג . לגבי הגרבר עדיף לעשות לו שייקים של פירות בבית הכי בריא🙂(לדעתי)
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 באוגוסט 2021 בשעה 11:24
הבנתי תודה רבה לך נענע אקנה את הספר היום בערב ועוד שאילה האם אפשר לתת גרבר או עוגיות מיוחדות לתינוקות שנמסות בפה או עוד מוקדם ? כלומר יש משהו שמתאים להם בגיל כזה ?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך