היי יקרות שאלה... מאיזה גיל התחלתם לשים את התינוק שלכם מול המסך? סתם שואלת ... מעניין אותי לדעת כי התינוקת שלי מאוד סקרנית שאני רואה משהו הפלאפון היא פשוט בתוך המסך😳אני יודעת שזה לא בריא בכלל אבל מעניין אותי לדעת אם רק שלי כזאת חחחח בת 4 חודשים 😍
הריון ולידההריון ולידה
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 באוגוסט 2021 בשעה 20:09
וואו אור כמה את צודקת 💖
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 באוגוסט 2021 בשעה 20:15
שלי בת 10 חודשים ואם היא חשופה למסך זה לכמה שניות וגם זה במקרה. הבכורה הייתה יותר חשופה ומצטערת על כך, אז נימנעת מלעשות את זה עם הקטנה, לא חסר מה לעשות איתם.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 באוגוסט 2021 בשעה 20:24
נכון..באמת לא חסר💖
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 באוגוסט 2021 בשעה 21:05
בעיניי זה ממש לא לקלקל להם את המוח. טלוויזיה זה חלק מהחיים ואני בעד לתת לילד הכל (כמובן עם גבולות) . ברגע שמחסירים מהם משהו הם כמהים אליו יותר. הבעיה אצל הורים היום זה שמתקשים לשים גבולות ואז זה כבר נהיה יותר מדיי,וזה לא משנה אם זה טלוויזיה,טלפון או ממתק לצורך העניין. החיים הם כיפיים ואין סיבה שהילדים לא ייהנו גם ממה שאנחנו נהנים.. מעבר לכך שבטלוויזיה יש מלא תכנים חינוכיים ומלמדים, הכל עניין של בחירה.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך