בנות מתכון טוב ומובן לתפוח אדמה (עדיפות בלי עוף) ברוטב אדום/צהוב מישהי יכולה לעזור לי??? מחפשת לא מוצאת
אוכלאוכל
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 באוגוסט 2021 בשעה 00:52
כל מה שנראה לך 1. פפריקה, כורכום, מלח, פלפל 2. כורכום רוזמרין, מלח, פלפל 3. כורכום מעט כמון, מלח פלפל וכו וכו
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 באוגוסט 2021 בשעה 01:31
אני חותכת בצורה גסה: גמבה אדומה, עגבניות אדומות מאוד, שום ותפוחי אדמה מקולפים. קודם כל מטגנת את הגמבה קצת, מוסיפה עגבניות ושום ומתבלת במלח, פלפל שחור, והרבה פפריקה אדומה (לפחות כף). מוסיפה את תפוחי האדמה ומתקנת תיבול של מלח (גם עגבניות וגם תפוחי אדמה זקוקים להרבה מלח). בגלל שאת לא רוצה לשים עוף, הייתי מוסיפה קצת אבקת מרק עוף לפני התיקון של המלח. סוגרים ונותנים לתפוחי האדמה להתבשל. אם אין בסיר מספיק נוזלים אז כדאי להוסיף עד כוס מים רותחים לפני הצורך (צריך שיהיה לפחות סנטימטר של נוזל בסיר). אם את אוהבת חריף אז עם הגמבה ניתן להוסיף פלפל אדום חריף (לא צ'ילי, כמו הפלפל הירוק רק אדום). ולתבל בפפריקה חריפה. מי שאוהב יכול להוסיף מעט כורכום ( מעט! כורכום עלול לתת מרירות בכמויות גדולות).
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 באוגוסט 2021 בשעה 03:23
אני אגיד לך מה מנצח אצלנו, מרתיחה אותם קצת אחרי ששטפתי אותם ככה שהם קצת מתרככים אבל לא לגמרי, מסדרת בתבנית ונותנת להם חצי מעיכה כם תחתית של כוס. שמן זית בנדיבות, מלח גס ופלפל שחור אפשר גם להוסיף עלים יבשים של בזיליקום או טימין. נטרף
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי26 באוגוסט 2021 בשעה 04:20
חחח אני לא רוצה למעוך אני רוצה אותם קוביות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך