אני קונה בשר טחון קפוא הבעיה שזה מגיע כמות גדןלה ואני רוצה כמות קטנה להכין אוכל ליומיים שלושה כזה לבן שלי..הבעיה שאומרים שלא טוב להחזיר להקפאה שוב...או שאפשר להפשיר ולהקפיא שוב? אם כן אדאג לחלק לי לחלקים לקטנים .. פעפ הבאה קונה טרי 😩
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 באוגוסט 2021 בשעה 10:58
את יכולה לנסות לקחת סכין טובה ולחתוך את הבשר הקפוא לחתיכות/קוביות לפי הגודל שאת צריכה מבלי להפשיר ואז בכל פעם שאת רוצה תפשירי קובייה. אי אפשר להפשיר בשר קפוא ולהקפיא שוב. את כן יכולה להכין את הבשר ואז להקפיא והוא יהיה מוכן לאכילה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 באוגוסט 2021 בשעה 10:58
אסור להפשיר ולהקפיא את יכולה את מה שאת לא משתמשת עכשיו להכין נניח רק עם תיבול ואז להקפיא שוב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 באוגוסט 2021 בשעה 10:58
דווקא הבנתי שאם מפשירים במקרר אפשר להקפיא שוב תבדקי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי25 באוגוסט 2021 בשעה 10:59
פשוט תכיני אוכל ו תקפיאי במנות

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות