☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 879619
משתמשת פורטי
25 באוגוסט 2021 בשעה 09:33
בנות שאלה .. אם יש לי המלצות מרופאה תעסוקתית ועוד רופאים על שמירה , אבל הרופאת נשים עושה לי בעיות אני יכולה להחליף רופא אחר.?
הריון ולידה
💬
4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי
25 באוגוסט 2021 בשעה 09:34
כן תמיד טת יכולה להחליף רופא נשים
משתמשת פורטי
25 באוגוסט 2021 בשעה 09:42
מה הקטע שלה ? מזה בעיות לא הבנתי ? למה זה יוצא לה מהכיס
משתמשת פורטי
25 באוגוסט 2021 בשעה 10:13
באמת מה הקטע? למה היא עושה לך בעיות? אצלי היא אפילו הוסיפה דברים כדי שיתנו לי... ממש לא מבינה את הרופאים האלה, כאילו שהם משלמים לך מכיסם הפרטי😡
משתמשת פורטי
25 באוגוסט 2021 בשעה 10:23
בדיוק !!! גם הרופא שלי הוסיף בלי שאגיד בכלל
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
29 באפריל 2018 בשעה 02:57
mam היי שאלה לגבי מוצץ של מאמ .. רשום על הוראות המוצץ שאפשרי לחמם במיקרוגל זה נכון ? ואם כבר עשיתי את זה אז מה לעשות לקנות חדש ? *** שמתי במיקרוגל במשך 3 וחצי דקות נתתי להם להתקרר במשך 3 דקות .. פתחתי את הקופסא .. הוצאתי מהמוצץ את המים .. לאחר מכן השארתי פתוח את הקופסא במשך 3 דקות בערך .. בבקשה תגידו לי שזה בסדר ?
אמהות
💬
12 תגובות
משתמשת פורטי
29 במרץ 2020 בשעה 17:45
שאלה על חלב שמטפטף בזמן הנקה הי, הבנתי שבזמן הנקה קורה שמהשד השני מטפטף חלב וכדאי לאסוף אותו וחבל שיתזבז.. הבעיה שכוס לאיסוף חלב עולה 80 וזה יקר מידי. יש מצב שאפשר לאסוף את החלב ישירות לבקבוק או לשקית אחסון של חלב? או שזה יהיה לא נוח להחזיק את זה וגם להניק בוז זמנית? ואם כן אפשר לבקבוק אז אפשר לסגור אותו עם המכסה הרגיל של הבקבוק של הפטמה ולשים ככה במקרר? רוצה להערך ולקנות מראש שיהיה לי הכל בהישג יד.. תודה לעוזרות!!
הריון ולידה
💬
17 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
18 באפריל 2020 בשעה 09:51
בגדי הריון בנות כבר התחלתן לקנות בגדי הריון?
משוערות ספט׳-אוק׳ 2020
💬
13 תגובות
משתמשת פורטי
21 בינואר 2021 בשעה 16:08
היושש יש לי בחודש האחרון דימום חום כשמנגבת לא יוצא כלום בפעם הראשונה שהיה לי הלכתי למיון והיא אמרה שזה תקין והיא לא רואה משהו חמור קרה למישהי?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
30 ביוני 2021 בשעה 20:32
כול היום בא לי רק לישון זה לא קורה לי בדר"כ גם אם אני ממש רוצה אני לא מצליחה בגלל ההקאות ... היום זה היה מוזר ...ישנתי כמעט כול היום נכון קמתי כול חצי שעה לשירותים וולהקיא או לאכול משהו ולשתות ...אבל חזרתי לישון ושוב כול חצי שעה אני מתעוררת וחוזרת לישון .. מוזר מאוד ...מוכר למישהי ? תקין ?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
👍
3 לייקים
משתמשת פורטי
8 באוגוסט 2021 בשעה 12:57
יש למישהי להמליץ על יועצת שינה תותחית מאיזור המרכז ?
אמהות
💬
2 תגובות