היי בנות הכנתי קציצות ברוטב ויצא לזה טעם לוואי מוזר שאני לא כל-כך אוהבת אחרי כמה דקות 'שמתי לב שהעגבניות המרוסקות שביקשתי מבעלי הוא הביא אותן עם בזיליקום! והטעם הזה מזעזע והכנתי סיר ענק של קציצות מה אפשר לעשות ?? חשבתי אולי לסנן את כל הקציצות והירקות לשטוף אותם ולהכין אותם עם רוטב חדש השאלה אם זה עוד יותר לא יהרס אוףףףף חיכיתי לקציצות האלה כל היום והשקעתי הרבה זמן ומצרכים
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 באוגוסט 2021 בשעה 18:04
תוציאי את הקציצות עם כמה שפחות רוטב, לא לשטוף. תכיני סיר חדש של רוטב עגבניות שיהיה חזק בטעמים, הרבה בצל מטוגן אם את אוהבת אבל תטגני אותו הרבה זמן לפני ממש שיקבל צבע , תתני לרוטב להתגבש שיקבל טעמים איזה 30 דק׳ ואחרי שהרוטב מוכן תוסיפי את הקציצות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 באוגוסט 2021 בשעה 18:10
למה לא לשטוף?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 באוגוסט 2021 בשעה 19:02
אני חושבת שיפגע במרקם של הקציצות.. אבל באמת לא ניסיתי להעביר מרוטב לרוטב זה פשוט בטוח יעבוד..והטעם של הבזיליקום יהיה מינימלי (אפשר גם בסוף הבישול ברוטב החדש אחרי שאת מוסיפה את הקציצות, לסחוט קצת לימון מעל הכל/להוסיף הרבה ירוקים כוסברה פטרוזיליה קצוצה אם את אוהבת זה ינטרל את הטעם וזה הולך טוב רק אם את אוהבת) אבל .. אם את ממש רוצה לשטוף.. אז אני חושבת אולי להרתיח מים בסיר ואחרי שהם רותחים להוסיף את הקציצות שיתנקו מהרוטב ולהוציא … ואולי ….. תשני את הטקטיקה לגמרי … תטגני בצל תוסיפי את הקציצות מהרוטב תהפכי אותם לבולונז .. עם פסטה אדומה ומלא רוטב חדש טעים .. גם אופציה 😋

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך