☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 877429
משתמשת פורטי
23 באוגוסט 2021 בשעה 09:59
אמרו לכן בשקיפות עורפית מה יש לכןן?? בוודאות?
הריון ולידה
💬
12 תגובות
תגובות (12)
משתמשת פורטי
23 באוגוסט 2021 בשעה 10:03
אמרו 70 אחוז וצדקו
משתמשת פורטי
23 באוגוסט 2021 בשעה 10:05
אמרו 80 אחוז וטעו
משתמשת פורטי
23 באוגוסט 2021 בשעה 10:05
אמר לי 80 אחוז וצדק
משתמשת פורטי
23 באוגוסט 2021 בשעה 10:12
אמרו 80% וצדקו
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
31 בינואר 2019 בשעה 13:59
לחצים למטה שבוע 28 ואני מרגישה לחץ כזה בפות , כמו פעימות. והתנויות ממש בבטן התחתונה מעל הפות אציין שהעוברית מצג עכוז. קרה למישהי?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
27 בספטמבר 2019 בשעה 12:23
שבוע 36 לפי פורטי חודש תשיעי?! למה רק פה זה ככה ובכל שאר המקומות תשיעי זה משבוע 37?!
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
26 באפריל 2020 בשעה 06:38
בעל שקרן בעלי בנאדם מאוד בעייתי. בהיריון הראשון שלי (ובכלל) סבלתי ממנו הרבה התעללויות.. המשפחה שלי הוציאה אותי מזה והגענו לרבנות. ברבנות הוא נשבע שהוא ישתנה וילך לפסיכולוג וייעוץ זוגי והכל.. נתתי לו הזדמנות. כמובן שהוא לא הלך לשום טיפול וגם לא מוכן ללכת.. והנה אני בהיריון שני סובלת שוב מאותן השפלות והתעללויות שהבטחתי לעצמי שלא אבל שום בחיים. בא לי לקום וללכת אבל יש בי מחשבה שעם 2 ילדים (אחד רק בדרך) אולי לא מפרקים כזה מהר משפחה. אבל אני סובלת כל כך. ניסיתי לדבר כל כך הרבה פעמים בשיחות רגועות ומכילות.. ניסיתי לשכנע לטיפולים זוגיים... ניסיתי לשתוק ולתת לו להשתחרר גם אם זה אומר לסבול ולחכות בשקט שהקריזה תעבור.. אבל אני כל כך כל כך סובלת. מה הייתן עושות במקומי?
זוגיות
💬
27 תגובות
משתמשת פורטי
11 במאי 2020 בשעה 12:09
הנקה - בת שבוע הקטנטונת שלי בת שבוע על הנקה מלאה. החזה שלי רך ונעלם הגודש ... אבל עדיין רק מצד ימין יש לי ממש ממש כאבים בחיבור .. הפטמה נראית בדיוק כמו הפטמה בשמאל, החזה רך באותה מידה, אין אדמומיות או משהו כזה. לא מצליחה להבין למה ככה כואב לי בימין ובשמאל לא. תובנות מישהי? 🤷♀️ מה אפשר לעשות כדי להקל על הכאבים?
אמהות
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
6 ביולי 2020 בשעה 04:27
חיתולים מומלצים הבת שלי משתמשת בהאגיס פריידום מידה חמש וכל הזמן מתלכלכת מקקי 🙄 איזה חברה מומלצת במידות האלה?
אמהות
💬
11 תגובות
משתמשת פורטי
5 בספטמבר 2020 בשעה 17:19
היי בנות שבוע 9, סובלת מצרבות, בחילות, כאבי בטן מה לא.. אין לי תאבון לכלום. אוכלת רק כי צריך:/ יש המלצות מה כדאי לעשות? ממש קשה לי לתפקד
הריון ולידה
💬
2 תגובות