☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 875583
משתמשת פורטי
21 באוגוסט 2021 בשעה 13:09
הוא הכין סלט !!!! למה המסננת 🤦🏻♀️ איזה בלאגן מסלט 😂😂😂
אוכל
💬
16 תגובות
👍
10 לייקים
תגובות (16)
משתמשת פורטי
21 באוגוסט 2021 בשעה 13:15
😂😂😂😂😂😂
משתמשת פורטי
21 באוגוסט 2021 בשעה 13:32
חחחחחח לשטוף את הירקות גם אני משתמשת במסננת כדי לשטוף ירקות
משתמשת פורטי
21 באוגוסט 2021 בשעה 13:33
חחחחחח😂
משתמשת פורטי
21 באוגוסט 2021 בשעה 13:44
אוי ואבוי 🤦🏼♀️
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
10 בינואר 2018 בשעה 12:13
זומבה שבוע 12 כן או לא? הייתי עושה גם לפני ההיריון אבל פחדתי להמשיך שלא יזיק.. הרבה אמרו שזה לא מזיק וזה בריא.. מעניין מה אתן חושבות..
הריון ולידה
💬
10 תגובות
משתמשת פורטי
2 ביוני 2019 בשעה 05:18
חמות חסרת התחשבות אני שומרת על קשר טוב עם חמותי למרות שמאוד קשה לי איתה. היא אישה מאוד מאוד לא חכמה וזה בלשון המעטה. מבטיחה שאני לא מגזימה במילה! והטפשות שלה גורמת לה לעשות דברים ולהיות בטוחה שרק היא צודקת וכולם טועים. ההנאה שלה להתערב בכל דבר ואז לבוא להגיד לי "את יודעת שאני לא מתערבת לכם בחיים בזןגיות אבל..." ואז להתערב יופי. בכל אופן אני תמיד מכבדת אותה (אפילו שהילדים שלה ממש לא) ותמיד מקשיבה לדעות שלה ובחיים לא פונה אליה לא בכבוד גם אם היא עושה דברים שמפריעים לי. אבל היא מתחילה לנצל את זה וזה מכעיס אותי. אני חרדית ובעלי חוזר בתשובה, ככה שהיא עצמה לא שומרת שבתות. בכל זאת אנחנו באים שבת ומסתדרים יחד. נולדה לנו בת ראשונה לפני חודשיים. כמובן שמההתחלה היא עשתה מלא דברים שהפריעו לי ולא הערתי לה. מקסימום הייתי אומרת לבעלי שזה מפריע לי ושהוא יגיד לה בעדינות (לדוגמא שאני לא אוהבת שהיא אומרת קללות ליד התינוקת, אבל הוא עוד לא העיר לה). אבל השבת היא עלתה לי על העצבים. היא לקחה את התינוקת שלי לחדר שלה עם טלוויזיה דולקת. אמרתי לה בעדינות פעמיים שזה לא מתאים לי בשבת (גם ביום חול אני לא מסכימה לחשוף אותה למסכים בגיל שלה) והיא כמובן לא שמה עליי. יותר מזה, גיסי הקטן ניסה לברוח ממנה עם הילדה וצעק שזה אסור בשבת אבל היא רדפה אחריו ומשכה אותה בכוח (מבטיחה!!!!!!) ולקחה אותה לחדר שלה. הערתי לבעלי בעדינות שזה לא מתאים לי אבל הוא כמובן שוב אמר שידבר וברור לי שזה לא יקרה. מה אפשר לעשות עם האישה החצופה הזו???? נמאס לי כבר לשתוק לה! אני מאוד רוצה לכבד אותה אבל היא לא מכבדת את הדרישות המועטות שלי וזה מפריע לי. ואל תגידו לי עכשיו שבעלי אשם ואני חייבת לדבר עם בעלי שיעיר לה.. כי אני יודעת שזה נכון!!! אבל גם בלי קשר לבעלי, היא אישה בוגרת מספיק בשביל להבין ולכבד בקשה שלי בלי קשר לאם בעלי העיר לה או לא! יש לה אוזניים ושכל אבל היא בוחרת לשים פס ואני מתחילה ממש להיגעל ממנה! מה עושים????
אמהות
💬
11 תגובות
משתמשת פורטי
5 בינואר 2021 בשעה 00:31
יש קפיצת גדילה בגיל 4 חודשים? הבנתי שיש משבר 4 חודשים הילדה ממש אוכלת מלא פתאום! הייתה עם פיטמה 1 אוכלת לאט ממש, אולי 20 דקות למנה ועכשיו עברה לפטמה 2 והאכילה עוד יותר מהירה.. 10 דקות לבקבוק 180 זה סביר? לא יודעת אם זה קשור לקיצור זמני האכילה אם להוריד שוב ל-1?
אמהות
💬
4 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
26 בינואר 2021 בשעה 19:51
בנות שעשו קיסרי מתוכנן מתי הכנתן תיק? ומה שמתן בתוכו .. תודה
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
5 במאי 2021 בשעה 10:24
תינוק בן 6 שבועות עדיין לא יוצר קשר עין יש סיבה לדאגה?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
28 במאי 2021 בשעה 06:37
בוקר טוב אני בשבוע 34 פלוס מתי כדי לקנות דברים ?
הריון ולידה
💬
7 תגובות