שאלה לבשלניות פה: נכנעתי לחשקים והחלטתי להכין חומוס ביתי. אממה הוא משלוש בצהרים עד עכשיו על האש וכנראה שיאכל כבר מחר.. השאלה היא איך ואיפה אני מאכסנת אותו בצורה שתשמור עליו מחיידקים וקוליפורמים???
הריון ולידההריון ולידה
💬13 תגובות

תגובות (13)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 באוגוסט 2021 בשעה 21:45
לא שמתי כלום רק מים😳
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 באוגוסט 2021 בשעה 21:45
תכניסי למקרר איכשהו, חם. עם מכסה. באמת מוזר שכל כך הרבה זמן בישול. אצלי זה בישול של מקסימום 3 שעות. השרית את החומוס לפני?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 באוגוסט 2021 בשעה 21:46
השרתי כל הלילה😫
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי16 באוגוסט 2021 בשעה 21:47
השאלה אם זה צובר חיידקים במקרר.. והאם כדאי את כל הסיר או בקופסא או למקפיא בכלל

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות